Dope D.O.D. + DRUMMAKID

DopeD.O.D.+DRUMMAKID

01 DEC 2017

Bootcamp Selectiedag

ZO 05 APR

HOLD UP! Dope D.O.D. en DRUMMAKID bundelen hun krachten en gaan samen op TOUR! Daarbij komt Hoofddorp ook aan de beurt.

Dope D.O.D.

Een show van rapgroep Dope D.O.D. staat garant voor een explosie van dikke, vette, vuige hiphop en trap. Ze staan tegenwoordig niet alleen in Nederland aan de top van de lijsten. Onlangs verkochten zij al huns shows in maar liefst 17 landen compleet uit!

In 2011 braken ze door met de monster-hit “What Happend” die ondertussen al meer dan 27 miljoen views heeft op YouTube. Ze zijn niet alleen succesvol, ze werken ook nog eens samen met Amerikaanse zwaargewichten als Redman en De Hiphopgroep Onyx. Op 27 mei bracht Dope D.O.D hun nieuwe album ‘Shotgunz In Hell’ uit. Dit Album maakten zij volledig samen met Onyx. Beluister hem hier via Spotify!

DRUMMAKID

DRUMMAKID is zeker geen onbekende in de hiphopscene. Hij is ook wel bekend als de drummer van Typhoon, maar bracht vorig jaar zijn eerste solo EP “NewK!d!nClass” uit. Deze EP werd meteen een succes met zijn debuut single ” ZONIN”. Hij werd niet voor niks door Spotify benoemd tot één van de ‘Meest invloedrijke Nederlandse Artiesten onder de 25″. Eerder deelde hij het podium met artiesten als Akwasi, Ronnie Flex en Jayh. Dit najaar verwachten we de nieuwe EP “LOTCC” van DRUMMAKID!

Mis deze show niet! Stil staan is geen optie bij deze heren. Of je nou van rauw Hiphop of Wavy Trap houdt, zorg dat je aanwezig bent.