Dossier Boombap
verplaatst
Dossier Boombap

DossierBoombap

ZA 09 MEI
verplaatst

Voltage

DO 14 MEI

Tamikrest

DO 07 MEI
Urban

Deze show wordt verplaatst naar vrijdag 20 november. Tickets blijven geldig voor deze datum. Duycker vraagt begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich mee brengt. Wij informeren alle kaartkopers uiteindelijk per e-mail over de verdere afwikkeling. Vanwege de omvang van de maatregelen, verzoeken wij je vriendelijk onze berichtgeving af te wachten en om overbelasting te voorkomen geen (telefonisch) contact met ons op te nemen.

Dossier Boombap tourt door Nederland. Als het rechtssysteem corrupt is, de ziekenzorg ziek, het nieuws fake en zelfs de soep van plastic is, wie de fok reanimeert dan nog de echte Boombap in het Nederlandse hiphopdossier?

Dossier Boombap wordt aangevoerd door de grondlegger van de Nederhop; Def P. Hij heeft een tijdje vooral getekend en geschilderd. Maar oude liefde roest niet. Al snel was daar een hele serie rapcoupletten over zijn schilderijen samengevat in het nieuwe album ‘Gevat in 16 Bars’.

McGyver is de eerste kampioen freestyle rap uit Nederland. Zijn sound is te omschrijven als tweetalig, zijn lyrics driedimensionaal van aard en de beats zijn zeer energiek. Dossier Boombap is verder uitgebreid met De Kamer en T’ Gilde en DJ’s Daan & Pikor draaien de avond aan elkaar.