Dossier Boombap
Tickets
Dossier Boombap

DossierBoombap

ZA 26 MRT
De naam Wild Romance doet nog steeds harten van vele muziekliefhebbers sneller kloppen. Vooriginele begeleidingsband Herman Brood!

Wild Romance

VR 01 APR
Project Cover

Project Cover – Back to the 70’s

VR 25 MRT
Urban

Dossier Boombap tourt door Nederland en brengt een avondje onvervalste rauwe hiphop met Def P e.a. Als het rechtssysteem corrupt is, de ziekenzorg ziek, het nieuws fake en zelfs de soep van plastic is, wie de fok reanimeert dan nog de echte Boombap in het Nederlandse hiphopdossier?

Dossier Boombap wordt aangevoerd door de grondlegger van de Nederhop; Def P. Hij heeft een tijdje vooral getekend en geschilderd. Maar oude liefde roest niet. Al snel was daar een hele serie rapcoupletten over zijn schilderijen samengevat in het nieuwe album ‘Gevat in 16 Bars’.

McGyver is de eerste kampioen freestyle rap uit Nederland. Zijn sound is te omschrijven als tweetalig, zijn lyrics driedimensionaal van aard en de beats zijn zeer energiek. Dossier Boombap is verder uitgebreid met De Kamer en T’ Gilde en DJ’s Daan & Pikor draaien de avond aan elkaar.

Def P was al eens te gast in Duycker. Ook in 2016 presenteerde hij te gekke artiesten. Ondergronds Verbond was daar één van. Kijk je mee naar de show die hij hoste 29 november 2016?