Drop In!

DropIn!

30 APR 2016

Thirst Aid Kit Live

VR 03 JUL

Duyck in de wereld van Drop-in! Of drop in in de wereld van Duycker. Hoe dan ook, kom naar dit mini festival, bedacht en georganiseerd door de skatescene van Haarlemmermeer voor iedereen die van goede muziek en een feestje houdt. Dit festival draait om de muziek die skaters op hun iPod / iPad / iPhone / walkman hebben staan, als je er maar lekker op kan gaan.

Wegens omstandigheden is, in overleg met het management van Fresku, besloten dat de show van Fresku van aanstaande zaterdag wordt verzet naar vrijdag 23 september. De andere acts, Snelle, Black Acid en Chrisis worden ook verzet naar 23 september. Het programma in de kleine zaal, Orgaanklap en De Geweldigheid + de afterparty door Strudelfest in Duyckercafé gaan wel door. Ook het skate festival dat overdag plaatsvindt bij skatepark Floriande gaat gewoon door.

Gekochte kaarten voor Fresku blijven geldig voor de show van 23 september, mocht je onverhoopt niet kunnen, mail dan naar emma@duycker.nl

Met kaarten voor Drop In kun je zaterdag naar het festival in de kleine zaal en het café, je kaart blijft ook geldig voor de show van 23 september. Mocht je op 23 september niet kunnen, mail dan naar emma@duycker.nl . Ook mensen die na de annulering van Fresku een ticket hebben gekocht voor Drop in! Festival kunnen deze gebruiken als entreebewijs voor de show van Fresku op 23 april. Bewaar je ticket dus goed!

Je kan tijdens het Drop in! Festival tot in de late uurtjes losgaan op:

Orgaanklap
Het debuutalbum ‘Kwarktassen’ dat in 2014 door Orgaanklap werd uitgebracht, wordt ook wel gezien als de vrijlustigen belichaming van punk in Nederland. De chaotische en vermakelijke shows van Orgaanklap zorgen voor een uitgelaten en bewogen sfeer bij het publiek. De optreden bestaan uit korte songs gevuld met ruige riffs, gecombineerd met dansbare discoloopjes en een hoge dosis humor. Het is niet voor niks dat het NRC de band omschrijft als “de meest krankzinnige band van dit moment”. Een band die je gezien moet hebben!

De Geweldigheid
De Geweldigheid omschrijft zichzelf als: “vies, schizofreen, naargeestig en met een zwak voor ongewassen hemdjes”. De band staat klaar om hun ruwe mix van electropunk en índiebleip’ te laten voelen. Met nummers als ‘Vieze Geveurluk’, “Licht’ en ‘Beestjes’ zoek De Geweldigheid naar het gaatje in uw hoofd.

Het German Glam punk DJ Ensamble
Het Ensemble zijn twee mannen die het ambacht van plaatjesdraaien begrijpen. Geen hypnotiserende techno, maar hypnotiserende levensvragen als: “wat is er mis met Avril Lavigne?”. PopPunk kwam nog nooit zo punk door je speakers.

Total Seclusion
Total Seclusion is een band van Nederlandse bodem, bestaande uit vier jongens die harde en snelle punk maken. Inspiratiebronnen van het viertal zijn onder andere hardcore punk van de jaren ’80, hedendaagse punk en metal(core). Total Seclusion staat bekend om de keiharde, maar toch melodieuze rocknummers met een krachtig slotstuk en de merkwaardige stijlveranderingen tijdens de nummers. Zelfs de grootste mannen met baarden krijgen kippenvel van deze band!

Het German Glam punk DJ Ensamble: ondersteunend | Total Seclusion: 20:55 | De Geweldigheid: 21:45 | Orgaanklap: 23:00 

Heb je na de optredens van deze avond nog geen zin om naar huis te gaan, loop door naar het Duyckercafé voor de afterparty! Hier staan De Huismeesters drum and bass, dubstep, electro, rock, metal en foute hits te draaien. De Huismeesters staan er om bekend om elk feest om te toveren in een gekkenhuis. Toegang tot dit evenement is gratis. (vergeet je opblaaspalmboom en te geake outfit niet).