Drop in! Skate event

Dropin!Skateevent

30 APR 2016

Uitvoering Senioren Rockkoor

DO 30 JAN

Het middagprogramma van Drop in! Festival bestaat uit een skate event in het vernieuwde skatepark Floriande. Van 13.00 uur tot 17.00 uur kan iedereen die gek is op skaten of die geïnteresseerd is in de (lokale) skatecultuur genieten van de vetste tricks en de hoogste sprongen tijdens Drop in! Skate event.  

Deelname aan het event is gratis en de wedstrijd is voor bezoekers vrij toegankelijk. De wedstrijd is zowel voor beginnende als gevorderde skaters en bestaat uit drie disciplines: skateboarden, steppen (of inline scooter) en BMX. Elke discipline heeft zijn eigen professionele jury die bepaalt wie de gaafste/beste stunts heeft gedaan. Inschrijven voor de wedstrijd kan vanaf 12.30 bij het skatepark.

Tijdens de wedstrijd draaien verschillende Hoofddorpse dj’s muziek om de wedstrijd te ondersteunen. Daarnaast zijn podium Duycker, Artquake, Meerwaarde, Menes en Sportservice Haarlemmermeer aanwezig om de wedstrijd te ondersteunen en te begeleiden.

Na afloop organiseert podium Duycker de officiële afterparty. Vanaf 20.00 uur kunnen de bezoekers losgaan op o.a. Fresku, Orgaanklap, Black Acid en Snelle. Kaarten zijn €12,00 en kunnen tijdens de wedstrijd aangeschaft worden bij de Duycker stand, of op de website van Duycker gekocht worden.

Heb je na de optredens van deze avond nog geen zin om naar huis te gaan, loop door naar het Duyckercafé voor de afterparty! Hier staan De Huismeesters drum and bass, dubstep, electro, rock, metal en foute hits te draaien. De Huismeesters staan er om bekend om elk feest om te toveren in een gekkenhuis. Toegang tot dit evenement is gratis. (vergeet je opblaaspalmboom en te gekke outfit niet).

het skate event wordt mede mogelijke gemaakt door Menes, Meerwaarde, Sportservice Haarlemmermeer, Soulcycle BMX shop / Rock ’n Roll BMX Distribution, Orange JuiceMaatvast Haarlemmermeer en de gemeente Haarlemmermeer.

logo menes  55ded0d199d72logo