The Dublin Legends (The Dubliners) (IRL)
Tickets
The Dublin Legends (The Dubliners) (IRL)"

TheDublinLegends(TheDubliners)(IRL)

DO 28 SEP

Project Cover XXL goes USA

VR 29 SEP

Aodhan Celtic Music

DO 28 SEP

Sommige bands zijn onsterfelijk. Toen John Sheahan, voorman van de fameuze Dubliners, in 2012 aankondigde te stoppen met de band, leek het doek definitief te zijn gevallen voor de meest legendarische Ierse folkgroep aller tijden. Maar de andere leden dachten daar anders over en gingen met veteranen Sean Cannon en Eamonn Campbell verder. Wel onder een nieuwe naam, want Sheahan nam de rechten op de bandnaam mee bij zijn vertrek. The Dublin Legends zetten de zegetocht van de grondleggers van de Ierse folk vol passie voort. In januari brachten The Dublin Legends hun nieuwe CD ‘Live in Vienna’ uit. Een zegen voor de immense schare fans die de Dubliners door de decennia heen met hun zinderende theatertours hebben opgebouwd. Namen verdwijnen, maar de legende blijft.

Dublin Legends Sean Cannonn, Eamonn Campbell, Gerry O’Connor en Paul Watchorn weten hoe ze de harten van hun publiek veroveren. Als iconen van het Ierse levenslied zingen ze vol overgave over drank, vrouwen, gelukkige en ongelukkige liefdes. De artiesten weten met hun enthousiasme een sfeertje te creëren dat je op slag doet vergeten dat je in een theaterzaal zit. Dit is de Ierse pub op zijn best, het kloppend hart van de Ierse dorpen en steden. In een avondvullend programma brengen ze een mix van oud en nieuw materiaal ten gehore, zoals ‘The wild rover’, ‘Dirty old town’, Whiskey in the jar’ en ‘The Irish rover’. Verrukkelijke folk-klassiekers, vertolkt door verrukkelijke rasartiesten.

Zitplek / rolstoelplek

Voor dit evenement waren een aantal stoelen aanwezig. Bij deze delen wij mee dat al deze zit-plekken zijn uitverkocht.

Aodhan Celtic Music

Deze vijfkoppige Haarlemmermeerse band bestaat sinds 2010 en is ondertussen aardig bekend in Haarlemmermeer en omgeving. Oprichter Victor speelde 14 jaar lang bij Uncle Nobby. Daar speelde ze veel nummers van The Dubliners. Zijn wens was om meer traditionele Ierse en Schotse muziek te spelen.  Zo werd de band gevormd tot hoe die nu is. Aodhan zorgt voor een vol, warm geluid dat aansluit bij de betekenis van de naam van de band: ‘Klein Vuur’.

LET OP: Dit is geen voorprogramma van The Dublin Legends. Aodhan speelt, met gratis inloop, in de passage van het Cultuurgebouw in Hoofddorp van 19:00 tot 20:00 uur. 

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord.