The Dublin Legends (The Dubliners) (IRL)
Tickets
The Dublin Legends (The Dubliners) (IRL)"

TheDublinLegends(TheDubliners)(IRL)

DO 28 SEP

Pophelden.nl

ZA 30 SEP

Bootcamp Eindvoorstelling

VR 11 AUG

Sommige bands zijn onsterfelijk. Toen John Sheahan, voorman van de fameuze Dubliners, in 2012 aankondigde te stoppen met de band, leek het doek definitief te zijn gevallen voor de meest legendarische Ierse folkgroep aller tijden. Maar de andere leden dachten daar anders over en gingen met veteranen Sean Cannon en Eamonn Campbell verder. Wel onder een nieuwe naam, want Sheahan nam de rechten op de bandnaam mee bij zijn vertrek. The Dublin Legends zetten de zegetocht van de grondleggers van de Ierse folk vol passie voort. In januari brachten The Dublin Legends hun nieuwe CD ‘Live in Vienna’ uit. Een zegen voor de immense schare fans die de Dubliners door de decennia heen met hun zinderende theatertours hebben opgebouwd. Namen verdwijnen, maar de legende blijft.

Dublin Legends Sean Cannonn, Eamonn Campbell, Gerry O’Connor en Paul Watchorn weten hoe ze de harten van hun publiek veroveren. Als iconen van het Ierse levenslied zingen ze vol overgave over drank, vrouwen, gelukkige en ongelukkige liefdes. De artiesten weten met hun enthousiasme een sfeertje te creëren dat je op slag doet vergeten dat je in een theaterzaal zit. Dit is de Ierse pub op zijn best, het kloppend hart van de Ierse dorpen en steden. In een avondvullend programma brengen ze een mix van oud en nieuw materiaal ten gehore, zoals ‘The wild rover’, ‘Dirty old town’, Whiskey in the jar’ en ‘The Irish rover’. Verrukkelijke folk-klassiekers, vertolkt door verrukkelijke rasartiesten.

Zitplek / rolstoelplek

Op het balkon plaatsen we een beperkt aantal klapstoelen voor mensen die niet het hele concert kunnen staan. Voor een zitplek kun je via de site een aparte extra kaart aanschaffen, dan ben je zeker van zo een plek. Een zitplek kaart kost €3,50 extra.

Ook hebben we een beperkte ruimte vrijgemaakt voor rolstoelen. Mail ons van tevoren als je gebruik wil maken van zo een plek, dit kan naar info@duycker.nl .

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord.