Dutch X-ing Residence
Tickets
Dutch X-ing Residence

DutchX-ingResidence

DO 04 MRT
Nirvana Tribute speelt het intieme legendarische Nirvana unplugged concert

Nirvana Tribute

VR 05 MRT
totaal verschillende type

Knock Out Comedy Crew

WO 03 MRT
Blues/Jazz

Gitaarvirtuoos Twan van Gerven speelt samen met zijn band het programma: Not The Harvey Weinstein Orchestra. De band bestaat naast Twan van Gerven uit niemand minder dan Maarten Poirters, Marre de Graaf, Roel Hazendonk, Stormvogel en Remko Smid. Maak je op voor een avond progressieve jazz van Dutch X-ing  

Dutch X-ing is als het ware In Residence bij Duycker dus het eindresultaat is onbekend. Waar de bezoeker zeker van kan zijn is een avondvullend programma vol avant-garde jazz met vlammend gitaarspel, creatieve composities en elektronische improvisaties.

Gitarist en componist Twan van Gerven (1969) begon zijn muzikale carrière begin jaren ’90. Als bandleider, componist en gitaarvirtuoos van de cross over funkband The Tree Funk Concept. Bij het grote publiek werd Van Gerven vooral bekend als gitarist van de reggaeformatie BEEF!. Hij is onderscheiden met een Zilveren Harp in 2002. Het Duiveltje voor Beste Gitarist van Nederland in 2004. En hij ontving nominaties in de categorieën: Beste pop/rock gitarist Benelux en Beste jazz, fusion, world gitarist Benelux.