Duyck in het Fort
Tickets
Duyck in het Fort

DuyckinhetFort

ZA 10 JUL
Re-Boot Creates maakplaats

Re-Boot Creates

ZA 31 JUL
Live stream Deep House

The Deep Club

ZA 10 JUL
Pop/Rock
op locatie

Op 10 juli is het tijd voor een tweede editie van Duyck in het Fort. Een openluchtconcert bovenop het prachtige monumentale Fort van Hoofddorp. Na een sfeervolle, uitverkochte, eerste editie met o.a. Tim Akkerman is het nu tijd voor de zomerse klanken van Close to Fire en Jack and the Weatherman. Blote voetjes in het gras, drankje erbij: laat die zomer maar komen!

Jack and the Weatherman (duo)
Berry (Jack) Krikken en Sebastian (Weatherman) Weerman staan garant voor een optreden vol ‘sun-soaked folky pop’. Muziek die positiviteit uitstraalt, mensen een goed gevoel geeft en je uit een dip haalt. Geïnspireerd door folk, hiphop en reggae artiesten maakt dat hun muziek divers en dynamisch.

Close to Fire
Vrolijke indiepop, surfy sounds en catchy pop-songs. Deze mannen laten zich inspireren door o.a. The Kooks en Two Door Cinema Club. Februari 2020 releaseden zij hun debuut-EP in een uitverkocht Paradiso en ze touren jaarlijks door Zuid-Europa voor optredens op diverse surfcamps.

 


 

 

 

Duyck in het Fort is een samenwerking van Duycker (Het Cultuurgebouw) , Stichting Fort van Hoofddorp en Gemeente Haarlemmermeer.