Duyck in het Fort: Maya Zingt

DuyckinhetFort:MayaZingt

30 AUG 2020

HELP! A Beatles Tribute + The Mocks

ZA 03 DEC
Familie & Kids (0-12)
op locatie

Wegens weersomstandigheden, de combinatie van regen en wind, zijn wij helaas genoodzaakt om dit event te annuleren. Ticketkopers worden per e-mail op de hoogte gebracht over restitutie van gemaakte kosten. 

Het laatste weekend van augustus is het tijd voor Duyck in het Fort. Een minifestival in Haarlemmermeer. Gedurende drie dagen organiseren we verschillende events vanaf deze prachtige monumentale plek in Hoofddorp. Op zondag 30 augustus speelt Samba Salad de familievoorstelling Maya Zingt De Wereld Rond.

Wie met Maya meegaat weet dat er rare dingen kunnen gebeuren. Spontaan sleept ze iedereen mee op een tocht vol spannende ontmoetingen en gekke avonturen met mensen en beesten. Gelukkig bekijkt de vrolijke Maya de wereld door een zonnige bril en wil het publiek haar graag helpen. Met een koffer vol fantasie en handige spulletjes kom je een heel eind en de eigenwijze Maya weet dat eigenlijk niets onmogelijk is, immers; ‘in je hoofd kan alles!’

Maya zingt, danst en trommelt er lustig op los en dat doet ze niet alleen, ze neemt haar muzikale vriendje Tim mee. Lieve en stoute liedjes met herkenbare thema’s uit het eigentijdse repertoire van Samba Salad. Toegankelijk variaties op de samba, salsa en de calypso met een vrolijke knipoog naar de jazz nemen je mee op een betoverende en verrassende reis!

Naast dit familieprogramma is het historische forteiland publiek toegankelijk als stadspark, zijn er gezinsrondleidingen te boeken voor €5,- per gezin via info@fortvanhoofdorp.nl en wordt een ijsje, frietje of drankje verzorgt door het restaurant Vis aan de Linie. Duyck in het Fort is een samenwerking met Stichting Fort van Hoofddorp en Vis aan de Linie.