Duyck in het Fort: So What for Kids

DuyckinhetFort:SoWhatforKids

29 AUG 2020
Music Jam Duyckercafé

Music Jam XL

VR 02 DEC
Familie & Kids (0-12)
op locatie

Wegens weersomstandigheden, de combinatie van regen en wind, zijn wij helaas genoodzaakt om dit event te annuleren. Ticketkopers worden per e-mail op de hoogte gebracht over restitutie van gemaakte kosten. 

Het laatste weekend van augustus is het tijd voor Duyck in het Fort. Een minifestival in Haarlemmermeer. Gedurende drie dagen organiseren we verschillende events vanaf deze prachtige monumentale plek in Hoofddorp. Op zaterdag 29 augustus zingen, dansen en spelen kinderen in de open lucht mee met  So What!

De getalenteerde jazzmuzikanten van SoWhat staan te trappelen om tijdens dit concert weer een gevarieerd programma bij elkaar te spelen voor de kleintjes vanaf 1 jaar, hun ouders, grootouders, tantes, ooms. Iedereen is welkom. Het concert duurt één uur, waarin van alles aan bod komt: klappen, dansen, spelen, zingen, luisteren, klassieke muziek, jazz, voorlezen… en het allerleukste is dat de kinderen zelf mogen meedoen.

Naast dit familieprogramma is het historische forteiland publiek toegankelijk als stadspark, zijn er gezinsrondleidingen te boeken voor €5,- per gezin via info@fortvanhoofdorp.nl en wordt een ijsje, frietje of drankje verzorgt door het restaurant Vis aan de Linie. Duyck in het Fort is een samenwerking met Stichting Fort van Hoofddorp en Vis aan de Linie.