Duycker Blues Fest

DuyckerBluesFest

04 JAN 2020

Thirst Aid Kit Live

ZA 08 AUG
Blues/Jazz

We beginnen 2020 met drie spectaculaire optredens van drie blues mannen en hun bands. De Ruben Hoeke Band, de Leif de Leeuw Band en de Dave Warmerdam Band.

Ruben Hoeke Band
Gitarist Ruben Hoeke kun je plaatsen in het rijtje muzikanten die de Nederblues en rock naar een hoger niveau hebben getild. Sinds zijn eerste optreden in 1992 toert hij onafgebroken door Nederland en speelde hij op festivals in o.a. Denemarken, Estland, USA en Curaçao.

De Ruben Hoeke Band alla 2019 is één grote mix van vette rock, soul, pop, zompige boogie en stampende rhythm & blues!

Leif de Leeuw Band speelt Allman Brothers!
Voor de Leif de Leeuw Band staat de laatste tijd in het teken van de Allman Brothers Band. Nummers als ‘Midnight Rider’, ‘Ramblin Man’, ‘Whipping Post’ en Top Gear-tune ‘Jessica’ aangevuld met een greep uit de persoonlijke favorieten van de Leeuw staan op de setlist. Het is een succes. Dus zetten ze deze toer nog even voort!

Dave Warmerdam Band Nieuwjaarsshow
Na het succes van vorig jaar zetten we de traditie van de Nieuwjaarsshow voort!

Deze 5 jonge muzikanten zijn het qua muziekstijl helemaal eens: nergens kun je zoveel emotie in kwijt als in de blues. En dat doen ze dan ook. Keer op keer staat het publiek versteld van wat deze band in hun muziek weet te leggen, en dat haarfijn weet over te brengen op de bluesliefhebbers in de zaal. Ze weten geweldige uitvoeringen te brengen van aloude en bekende bluesclassics, en hun prachtige eigen nummers sluiten daar naadloos op aan. Deze band is een must voor de liefhebber van blues, jazz en funk. Dit jaar wonnen ze de Dutch Blues Challenge 2019

Line up:
Kleine zaal
19:30 uur: Ruben Hoeke Band
21:00 uur: Leif de Leeuw Band
Grote zaal
22:30 uur: Dave Warmerdam Band

Let op: kaarten zijn online alleen te koop via Ticketmaster.nl. De servicekosten kunnen verschillen per verkoopkanaal.