Duycker Blues Fest
Tickets
Duycker Blues Fest"

DuyckerBluesFest

ZA 04 JAN

Vinyl Night

ZA 04 JAN

Music Jam

DO 02 JAN

We luiden het nieuwe jaar in met blues! En dat doen we niet alleen. Met één ticket geniet jij van 3 volledige gigs van drie bluesbands. Leif de Leeuw en Ruben Hoeke in de kleine en een feestelijke afsluiter met de Dave Warmerdam Band Nieuwjaarsshow in de grote zaal.

Ruben Hoeke Band
Gitarist Ruben Hoeke kun je plaatsen in het rijtje muzikanten die de Nederblues en rock naar een hoger niveau hebben getild. Sinds zijn eerste optreden in 1992 toert hij onafgebroken door Nederland en speelde hij op festivals in o.a. Denemarken, Estland, USA en Curaçao.

De Ruben Hoeke Band alla 2019 is één grote mix van vette rock, soul, pop, zompige boogie en stampende rhythm & blues!

Leif de Leeuw Band speelt Allman Brothers!
Voor de Leif de Leeuw Band staat de laatste tijd in het teken van de Allman Brothers Band. Nummers als ‘Midnight Rider’, ‘Ramblin Man’, ‘Whipping Post’ en Top Gear-tune ‘Jessica’ aangevuld met een greep uit de persoonlijke favorieten van de Leeuw staan op de setlist. Het is een succes. Dus zetten ze deze toer nog even voort!

Dave Warmerdam Band Nieuwjaarsshow
Na het succes van vorig jaar zetten we de traditie  van de Nieuwjaarsshow voort!

Deze 5 jonge muzikanten zijn het qua muziekstijl helemaal eens: nergens kun je zoveel emotie in kwijt als in de blues. En dat doen ze dan ook. Keer op keer staat het publiek versteld van wat deze band in hun muziek weet te leggen, en dat haarfijn weet over te brengen op de bluesliefhebbers in de zaal. Ze weten geweldige uitvoeringen te brengen van aloude en bekende bluesclassics, en hun prachtige eigen nummers sluiten daar naadloos op aan. Deze band is een must voor de liefhebber van blues, jazz en funk. Dit jaar wonnen ze de Dutch Blues Challenge 2019

Line up:
Kleine zaal
19:30 uur: Ruben Hoeke Band
21:00 uur: Leif de Leeuw Band
Grote zaal
22:30 uur: Dave Warmerdam Band

* Let op: kaarten zijn online te koop via Ticketmaster.nl. De servicekosten kunnen verschillen bij kassa-, winkel- en telefonische verkoop.