Eek-A-Mouse

Eek-A-Mouse

14 OKT 2016

De Grote Karaoke Show

ZA 18 JAN

De onverwoestbare Jamaicaanse reggae-artiest Eek-A-Mouse vertegenwoordigt het rauwe en authentieke geluid in de reggae. Een optreden van Eek-A-Mouse is een belevenis. Niet alleen vanwege zijn vocale acrobatiek maar ook dankzij zijn ijzersterke repertoire. Met klassiekers als ‘Ganja Smuggling, ‘Wa-Do-Dem’ en ‘Rude Boy Jamaican’ brak hij definitief door naar een groter publiek.  

Eek-a-Mouse ontwikkelde een unieke stijl binnen de reggae genaamd ‘Singjaying’. Dit is een combinatie van zingen en rappen, waarbij de boomlange Jamaicaanse zanger vocale klanken gebruikt zoals ‘Benggen-ga-gengenggen, Biddi boing boing’. Live zingt, praat, rapt en schreeuwt hij zich de longen uit het lijf. Hierbij wordt ‘The Mouse’ begeleid door zijn vijfkoppige band die de hypnotiserende melodieën weet te vermengen met een strakke basis.

Zoals Eek-A-Mouse zelf zegt: The mouse is in the house – MEEE-OWWW!

Support:

UnitedSounds Soundsystem
D-know Selecta

Dit is niet alles… hou onze site en Facebook in de gaten voor de bevestiging van extra supports!

Reggae Movement
Reggae Movement, bekend van “Reggae Vibrations” en “Reggae Unplugged” in Paradiso, Amsterdam en het “Reggae Cafe” in het Patronaat, Haarlem.
Reggae Movement geeft nieuw en opkomend talent in de reggae een kans op een podium voor een leuk publiek.
Ze organiseren voornamelijk evenementen in Amsterdam en omstreken maar hun doelstelling is om in 2016 ook in andere steden leuke evenementen op te zetten.

Voorafgaand dineren in Duyckercafé?
Het is deze avond mogelijk om voorafgaand aan het concert van Eek-A-Mouse (vanaf 18:00 uur) te dineren in het Duyckercafé, dit diner wordt geserveerd door De Smaeck. Wellicht ken je hen al, zij runnen o.a. restaurant ’t Fort in Vijfhuizen. Er is keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten of je kunt kiezen voor een menu. Hieronder vindt je het menu voor deze avond. We raden je aan om van tevoren te reserveren, dit omdat we een beperkt aantal plekken hebben. Reserveren is mogelijk door te mailen naar info@duycker.nl , graag in de mail vermelden voor hoeveel personen de reservering is, voor hoe laat en een telefoonnummer van de contactpersoon.

menu-eek-a-mouse