Samba Salad

SambaSalad

12 MEI 2019

Deep Club

ZA 23 JAN

Muziektheatergezelschap Samba Salad maakt al vier decennia lang met veel plezier muziektheater voor de kleine mens. Let op, grote mensen genieten ook mee, want het is zeker niet alleen voor kinderen.

Gitaren, piano, bas, knetterende flamencohakken en percussie in een energieke mix : muziekstijlen als flamenco, samba, salsa, latin-jazz, kaseko, calypso en afrobeat zijn het muzikale palet voor de honderden liedjes en voorstellingen van Samba Salad waarvan inmiddels al meerdere generaties kinderen mee zijn grootgebracht.

Herman Link, Rita Iny en hun dochter Maya Link, nodigen hun muzikale vrienden uit die ze met de jaren hebben ontmoet en trekken de leukste liedjes van Samba Salad uit de kast. Feest mee met het pretconcert ‘Vrienden voor Altijd!’

Wat is het leven zonder vrienden?! Dat zijn leukste mensen die je ontmoet waar je de meest onvergetelijke momenten mee beleeft. Zij maken het leven mooi! Vriendschap is van alle (leef)tijden. Laten we samen dansen, zingen en muziek maken, want we zijn vrienden voor…Altijd’!

Moederdagactie: omdat het moederdag is mogen alle moeders gratis naar binnen!