Familieduycken

Familieduycken

20 NOV 2016

Funk That

ZA 22 FEB

Wat is er nou leuker dan met het hele gezin op zondag te genieten van popmuziek in een echte popzaal? Op 20 november is het weer zo ver, dan nemen de kinderen Duycker over. Een programma vol muziek dat voor zowel de kids als voor de ouders een plezier is om naar te luisteren, op te dansen en lekker op mee te zingen. Daarnaast hebben we ook weer verschillende leuke activiteiten bedacht voor jong en oud.

Familieduycken is een feest voor de hele familie! Ouders laten hun kinderen in een leuke, veilige en ongedwongen sfeer kennismaken met een poppodium en popmuziek. Daarnaast biedt Familieduycken een gezellig dagje uit met het hele gezin waarbij ouders niet verplicht zijn om naar kinderhits te luisteren en bij de ballenbak te zitten. Ze kunnen gezellig wat drinken en tegelijkertijd genieten van een dag met het gezin. Er zijn verschillende muzikale activiteiten voor ouders en kinderen en daarbij treedt er een band op die leuk is voor jong en oud. Kortom een festival waar ouders het net zo leuk hebben als de kinderen!

Het thema van de middag is ‘Altijd Jarig’!

Programma

Optreden van: V.O.F. de Kunst
Van 1996 t/m 2006 speelde V.O.F. de Kunst (in samenwerking met Erik van Muiswinkel) familievoorstellingen voor uitverkochte zalen en waren ze de eerste band met popmuziek voor kinderen. Voorstellingen als ‘Dag Giraf’ ,‘Ik ben lekker stout‘, ‘Vanaf Hier Nog Vijf Kwartier‘, ‘Apekooien‘ en ‘Beesten‘ waren te zien in de Nederlandse theaters.  In 2016 maakt de band nog steeds popmuziek maar niet alleen meer voor de kinderen. Speciaal voor de ouders worden ook alle ‘grote mensen’ hits van V.O.F. de Kunst weer uit de kast gehaald. 1 Kopje Koffie, Als ze lacht dan lacht ze echt, Oude liefde roest niet en niet te vergeten Suzanne.

Kortom een feel-good meezingconcert voor iedereen. Waar nummers van Dikertje Dap tot Kopje Koffie voorbij komen.

Family Cupcake Cup
Tijdens de Family Cupcake Cup kan elke familie een mega cupcake zo mooi mogelijk versieren met allerlei lekkers. De jury roept de winnaar uit en de winnende familie krijgt die felbegeerde Cupcake Cup en natuurlijk eeuwige roem! Omdat er een beperkt aantal plekken is voor de Cupcake Cup, dit i.v.m. inkoop, is het belangrijk om je van tevoren op te geven als deelnemende familie / team. Inschrijven voor dit onderdeel is niet meer mogelijk, dit i.v.m. inkoop. 

Verjaardags Zeskamp
Tijdens de verjaardags zeskamp komen de volgende onderdelen voorbij: Vis mikken (vang visjes met een hengel), toeter schieten (met een uitrolbare toeter verjaardagskaarsjes omgooien (niet met echt vuur)), slagroom happen (in een bak slagroom met je gezicht een snoepje happen), levensgroot grabbelen, ballon scheren (opgeblazen ballon met scheerschuim scheren), cupcake gooien (met foam cupcakes cadeautjes omver werpen).

Verjaardags Limbo (wie kan er het laagst onder de slingers door limbodansen), cadeautjes uitpak wedstrijd (wie heeft als eerst al zijn / haar cadeautjes uitgepakt) en koekhappen.

Fotomoment
Elke familie kan worden vastgelegd op de gevoelige plaat, geheel verkleed als partyband! Papa speelt de lead guitar, dochter neemt een vetkuif en mama laat nog een keer horen hoe goed zij kan zingen. De fotograaf legt dit mooie moment vast.

Prijzen
Guppie (0-6 jaar) – Gratis
Snorkels (6-12 jaar) – €7,50
Duikbrillen (12+) – €12,50
Familieduik (4 pers.) – €25,-

de eerstvolgende edities van Familieduycken zijn op:
– 26 maart 2017
– 21 mei 2017