Familieduycken

Familieduycken

11 MRT 2018

Zomer Specials: Black Acid

DO 16 JUL

Wat is er nou leuker dan met het hele gezin op zondag te genieten van popmuziek in een echte popzaal? Op 11 maart is het weer zo ver, dan nemen de kinderen Duycker over. Een programma vol muziek dat voor zowel de kids als voor de ouders een plezier is om naar te luisteren, op te dansen en lekker op mee te zingen. Daarnaast hebben we ook weer verschillende leuke activiteiten bedacht voor jong en oud.

Familieduycken is een feest voor de hele familie! Ouders kunnen hun kinderen in een leuke, veilige en ongedwongen sfeer kennis laten maken met een poppodium en popmuziek. Daarnaast biedt Familieduycken een gezellig dagje uit met het hele gezin waarbij ouders niet verplicht zijn om naar kinderhits te luisteren en bij de ballenbak te zitten. Ze kunnen gezellig wat drinken en tegelijkertijd genieten van een dag met het gezin. Er zijn verschillende muzikale activiteiten voor ouders en kinderen en daarbij treedt er een band op die leuk is voor jong en oud. Kortom een festival waar ouders het net zo leuk hebben als de kinderen!

Thema

Deze editie krijgt een toepasselijk thema, namelijk ‘Takkezooi’. Dit thema is terug te vinden in de activiteiten, maar ook in de muziekprogrammering. Geen gouden K3 keeltjes, maar muziek die door sommigen wellicht bestempeld wordt als ‘takkeherrie’.

De Kinderband

De Kinderband bestaat uit enthousiaste muzikanten, die op een leuke manier kinderen van muziek wil laten genieten. Een optreden van de Kinderband is voor de kinderen vaak een eerste kennismaking met (live) popmuziek en alles wat daarmee samenhangt. Zo wordt er gezongen, gedanst en kunnen kinderen ervaren hoe het is om mee te spelen in een band. Ze spelen eigen geschreven nummers die ook op CD zijn verschenen!

Prijzen

Guppie (0-6 jaar) – Gratis
Snorkels (6-12 jaar) – €7,50
Duikbrillen (12+) – €12,50
Familieduik (4 pers.) – €25,-

What's more fun than having the whole family enjoy pop music in a real concerthall on a Sunday? Everything is about family on October 22. There will be a program filled with music that is fun for both kids and parents to listen and dance to. We also designed several nice activities for young and old.

Familieduycken is a party for the whole family! Parents can teach their children about pop music in a fun and casual way. Familieduycken offers a fun day out with the whole family, where parents are not obliged to listen to children’s songs. They can have a nice drink while enjoying a day with the family. There are various musical activities for parents and children and there is a band that is fun for young and old. Familieduycken is a festival where parents and children can both have fun!

Theme

This autumn edition is given an appropriate theme, “Takkezooi”. This theme can be found in the activities, but also in the program.

The Children’s Band

De Kinderband consists of enthusiastic musicians who want to let children enjoy music in a fun way. A performance of the Children’s Band is often the first encounter with (live) pop music for the children. Children can sing, dance and experience how to play in a band. They’ll play their own written songs that have also appeared on CD!

Prices

Guppie (0-6 years) – Free
Snorkels (6-12 years) – €7,50
Diving goggles (12+) – €12,50
Family Dive (4 pers.) – €25,-