Familieduycken

Familieduycken

26 MRT 2017
De Minibar Duyckercafé terras

De Minibar #2

ZA 08 MEI

Wat is er nou leuker dan met het hele gezin op zondag te genieten van popmuziek in een echte popzaal? Op 26 maart is het weer zo ver, dan nemen de kinderen Duycker over. Een programma vol muziek dat voor zowel de kids als voor de ouders een plezier is om naar te luisteren, op te dansen en lekker op mee te zingen. Daarnaast hebben we ook weer verschillende leuke activiteiten bedacht voor jong en oud.

Familieduycken is een feest voor de hele familie! Ouders kunnen hun kinderen in een leuke, veilige en ongedwongen sfeer kennis laten maken met een poppodium en popmuziek. Daarnaast biedt Familieduycken een gezellig dagje uit met het hele gezin waarbij ouders niet verplicht zijn om naar kinderhits te luisteren en bij de ballenbak te zitten. Ze kunnen gezellig wat drinken en tegelijkertijd genieten van een dag met het gezin. Er zijn verschillende muzikale activiteiten voor ouders en kinderen en daarbij treedt er een band op die leuk is voor jong en oud. Kortom een festival waar ouders het net zo leuk hebben als de kinderen!

Het thema van deze editie is ‘Het Grote Verkleedfeest’.

Optreden van De Stokers

De Stokers zwerven om hokjes heen en graaien bij elkaar wat er nodig is. Klezmer, polka, smartlappen, punk, het gaat zo door de gehaktmolen. De Stokers balanceren met gemak op het slappe koord tussen punk en wereldmuziek. Schatplicht aan een of ander genre is voor De Stokers verleden tijd. Uniek en toch herkenbaar. De Stokers nemen van alles mee in de piste: toeters, trommels, snaren, toetsen, accordeon en zang in je moerstaal. Akoestisch of elektrisch? Van stevig stampend tot intiem en zacht, van binnen naar buiten, op een festival of in je slaapkamer: alles kan en daarbij kan het instrumentarium zo wisselen, van drumstel tot koffer, van accordeon tot zingende zaag. Samen zullen we zwelgen, dansen, zweten en lallen: manisch en melancholisch! De band speelt al hun nummers Nederlandstalig. Zowel kinderen als ouders kunnen lekker dansen, swingen en gek doen op deze vrolijke muziek.

Activiteiten

Naast een optreden verzorgen we altijd verschillende leuke activiteiten voor ouders en kinderen. Wat dit precies in gaat houden maken we nog bekend, maar een link met verkleden wordt sowieso gemaakt in de activiteiten.

Diverse activiteiten
Ook deze editie hebben we weer leuke en toepasselijke activiteiten klaar staan voor alle kids en ouders die naar Familieduycken komen! De activiteiten zijn:

Paspop Estafette – Hier kun je als familie aan deelnemen, elke familie krijgt een eigen paspop. Alle families krijgen dezelfde kledingstukken en accessoires, de uitdaging is om jullie paspop zo snel mogelijk te verkleden.

Schminken – Geen verkleedfeest zonder schmink natuurlijk! Kids, en ouders, kunnen zichzelf laten schminken als hun favoriete dier, een prinses, een piraat, of wat anders!

Green Screen VJ-ing – We hebben een green screen met een VJ klaarstaan. Er staat een bak met verkleedkleren klaar waaruit iedereen kan kiezen. Nadat je jezelf nog mooier verkleed hebt kun je met behulp van de VJ jouw eigen filmpje maken.

DJ-en – Ontdek jouw innerlijke DJ tijdens dit onderdeel! Er staat een DJ voor jou klaar, iedereen kan hier plaats nemen aan de draaitafels om eens even lekker te draaien en te scratchen.

Familiespelletjes in Duycercafé – Wat is er nou leuker dan gewoon ouderwets spelletjes spelen! In Duyckercafé staan er veel spelletjes om lekker samen te spelen!

Uitreiking best verklede bezoeker prijs
Omdat iedereen verkleed komt gaan we ook een prijs uitreiken voor de best verklede bezoeker!

Prijzen

Guppie (0-6 jaar) – Gratis
Snorkels (6-12 jaar) – €7,50
Duikbrillen (12+) – €12,50
Familieduik (4 pers.) – €25,-

De eerstvolgende editie van Familieduycken is op:
– 21 mei 2017