Familieduycken

Familieduycken

01 MEI 2016

Frisse Duyck

VR 28 FEB

Wat is er nou leuker dan met het hele gezin op zondag te genieten van popmuziek in een echte popzaal? Met muziek die net zo leuk is voor de jonge als de oudere bezoekers, activiteiten die door jong en oud ondernomen kunnen worden onder het genot van een limonade voor de kinderen, een biertje of wijntje voor papa en mama.

Deze editie van Familieduycken halen we de tropische sferen naar Duycker en bouwen we de twee zalen van het festival om naar een tropical indoor beach! In de kleine zaal treedt de band 4Beat op die een energieke show neerzet met muziek van over de hele wereld, de tweede zaal is het decor voor deze tropical beach party waar we letterlijk een indoor strand creëren.  Zet je snorkel op, trek je flippers aan en duyck onder in de wereld van Familieduycken!

4Beat
De jonge percussionisten groep 4Beat komt tijdens Familieduycken een energieke show neerzetten.  In de show maakt het  jeugdige publiek kennis  met trommels en ritmes uit de hele wereld. Spetterende drums en percussie uit Afrika, Azie en Latijns Amerika worden gecombineerd met de urban scratch sounds van de DJ, met jongleren op ritme, met body percussie, met mystieke oriëntaalse percussie, met zang en dans. Zowel voor jong als oud, een opzwepende show waarbij het moeilijk is om stil te blijven staan.

Aansluitend aan hun show geven zij een trommelworkshop voor ouders en kinderen, zodat je als bezoeker niet alleen naar muziek luistert, maar het ook zelf maakt en ervaart.

Programma
De tot nu toe bevestigde programma onderdelen zien er als volgt uit:
–          Optreden 4Beat
–          Trommelworkshop door 4Beat
–          Met de hele familie als rockster op de foto op het strand
–          DJ die de hele tijd fijne deuntjes draait

Het programma duurt van 15:00 tot 18:00 uur.

Familieduycken, het concept
Familieduycken is bedoeld voor ouders die hun kinderen in een leuke, veilige en ongedwongen sfeer kennis willen laten maken met een popzaal. Daarnaast willen wij ouders de kans bieden om een leuk dagje uit te hebben met het hele gezin waarbij ze niet verplicht naar kinderhits hoeven te luisteren, maar waar ook voor hen leuke muziek is, waar ze een biertje kunnen drinken en tegelijkertijd kunnen genieten van een dag met hun kinderen. Kortom een festival waar ouders het net zo leuk hebben als de kinderen!

Prijzen
Guppie (0-6 jaar) – Gratis
Snorkels (6-12 jaar) – €7,50
Duikbrillen (12+) – €12,50
Familieduik (4 pers.) – €25,-