Fightclvb – exclusive pop up party

Fightclvbexclusivepopupparty

22 FEB 2018

Thirst Aid Kit Live

VR 03 JUL

FIGHT CLVB komt naar Nederland voor een exclusieve pop-up party in Poppodium Duycker. Kaarten zijn GRATIS, maar moeten vooraf gereserveerd worden. Bestel je ticket nu!

FIGHT CLVB bestaat uit SAV (DJ / Producer) en Mystereo (wiens identiteit een mysterie blijft). Deze DJ act is afkomstig uit Queens, New York. Recent hebben deze mannen het podium mogen delen met niemand minder dan Post Malone, Diplo en Dillon Francis op ‘Greatest Day Ever’. Zij hebben ook de kans gehad om op te treden naast wereldsterren Justin Bieber, Nicki Minaj, Fetty Wap en nog veel méér op het ‘Billboard Hot 100 Festival’. Hun nieuwste EP genaamd SAVAGE, werd onlangs uitgebracht op het label van Yellow Claw ‘Barong’. Het heeft enorm veel steun gehad van DJ Snake, GTA, Valentino Khan, Ape Drums, Wiwek en nog veel méér. Hun vorige EP genaamd Rude Boi, werd uitgebracht op het label van Afrojack en ging nummer één op Beatport.

Aan hun CV is niet twisten, deze mannen hebben vlieguren gemaakt en weten van niks anders dan de hele tent te slopen. FIGHT CLVB draait van Reggaeton, Moombahton voor de dames tot aan Trap en Jersey Club voor de mannen. Voor iedereen wat wils! Het was niet lang meer wachten of ze zouden geboekt worden in Nederland en laat het nou ook hun eerste optreden in Nederland zijn. Om precies te zijn op donderdag 22 februari in de kleine zaal van Poppodium Duycker te Hoofddorp. Zij gaan héél wat toffe deejay vrienden uit Nederland uitnodigen om te komen draaien op hun exclusieve pop-up feest.