Focus
Tickets
Focus"

Focus

DO 18 APR

Harmony Glen

ZA 20 APR

Remember Kurt Cobain

ZO 07 APR

Bijna een halve eeuw oud en nog altijd is Focus ‘alive & kicking’.  Begin komend jaar verschijnt er zelfs, voor het eerst sinds 2012, een volledig nieuw album van de legendarische band met als titel ‘Focus XI’.

Met een volstrekt unieke vorm van progressieve rock manifesteerde Focus zich in de eerste helft van de zeventiger jaren als het succesvolste en meest gewaardeerde exportproduct van de Nederlandse popmuziek. De hoofdzakelijk instrumentale hits ‘Hocus Pocus’, ‘House Of The King’ en ‘Sylvia’ hebben zich als tijdloos bewezen. Albums als ‘Moving Waves’, ‘Focus 3’ en ‘Hamburger Concerto’ staan te boek als monumentaal.

Tot op de dag van vandaag tourt en oogst Focus grote waardering tot ver buiten onze landsgrenzen. Niet de minsten, Dave Grohl, Rush en Marillion om er een paar te noemen, zijn fan van deze pioniers van de progressieve rock. ‘Zware jongens’ als Opeth en Enslaved beschouwen Focus zelfs als een van hun belangrijkste inspiratiebronnen.


De ticketverkoop voor de show van Focus gaat uitsluitend online via Ticketmaster. De servicekosten kunnen verschillen bij winkel- en telefonische verkoop.