Fokko, Veenstra en de Wentelneefjes
Tickets
Fokko, Veenstra en de Wentelneefjes

Fokko,VeenstraendeWentelneefjes

DO 17 JUN

Pater Moeskroen (19:30)

VR 18 JUN
Tim Akkerman leren kennen

Behind the Music: Tim Akkerman

ZA 12 JUN
Pop/Rock, Metal/Punk

Deze avond nodigt Duycker twee opkomende bands in de Nederlandse muziekscene uit. Maak je op voor Fokko, Veenstra en de Wentelneefjes!

Fokko is heel eigen en recht in je gezicht, misschien zie Fokko als de Nederlandse achterneef van Weezer of een ongemakkelijke neefje van de Heideroosjes, hij is vooral gewoon Fokko. Een lichtelijk gefrustreerde dertiger die zijn gitaar pakt. Dat gaat bijvoorbeeld over exen van exen (KTLL), niet vooruit komen (Stadaarnietzodoeiets) of jezelf zoeken op Bali (Goeroe). En nu een nummer over Karin. Die zegt dat ze corona heeft. Met behulp van een nieuwe band en producer Guido Aalbers heeft Fokko zijn powerpopsound opnieuw uitgevonden.

Veenstra schrijft met zijn favoriete Wentelneefjes liedjes binnen één thema; fruit. Het begon met de eerste single ‘Mandarijn’ waarbij ze de liefde voor en frustraties aan hun favoriete fruitsoort beschrijven. Met de singles ‘Citroen’ en ‘Aardbei’ proberen ze mensen duidelijke levenslessen mee te geven, uiteraard(bei) met een knipoog. Bereid je voor op een optreden met vitamines en humor.