Frisse Duyck

FrisseDuyck

28 FEB 2019

Zomer Specials: Black Acid

DO 16 JUL

Voor Frisse Duyck speurt Poppodium Duycker stad en land af op zoek naar nieuw talent van eigen bodem! Op deze manier maak je iedere maand kennis met de nieuwste namen uit de Nederlandse muziekscene. Winnaars van Popprijzen, 3FM Serious Talents en lokale talenten die op doorbreken staan; die krijgen bij ons een podium. Neem een Frisse Duyck en dompel jezelf onder in: Eva van Manen, WIES en Lotte Kerkman & Band

Eva van Manen is zangeres, songwriter en de producer van haar eigen muziek. In september 2018 bracht zij haar debuutalbum Politiek & Liefde uit een hiphop minded album vol gruizige drum samples en warme Rhodes. Eva rapt en zingt waar politiek en liefde elkaar raken. Een album over vrouw zijn in 2018, over hoe je te verhouden tot de samenleving van nu, over politiek, over liefde, over zwijgen en trouw zijn. De afgelopen twee jaar werkte Eva aan dit album samen met rapper Gideon ‘Gikkels’ Everduim en mede-producer Igor Wouters bij de Amsterdam Recording Company.

De kersverse Nederpop-act WIES combineert pop en electronica. Denk aan Ramses Shaffy meets alt-J, of Spinvis meets The Black Keys. Ondanks dat de band amper een half jaar bestaat, werd er al gespeeld in zalen als Melkweg, Paradiso en TivoliVredenburg en wonnen zij de Amsterdamse Popprijs van 2018.

Lotte Kerkman & band zijn bekenden van Duycker. Na optredens tijdens Project Cover en Schoolslag is ze in de regio een graag geziene artieste. Haar stemgeluid, folky muziekstijl en enthousiaste podiumpresentatie slaan telkens weer aan bij het publiek.

De online ticketverkoop voor FRISSE DUYCK gaat uitsluitend via Ticketmaster. Servicekosten kunnen verschillen bij deur- winkel- en telefonische verkoop.