Frisse Duyck

FrisseDuyck

30 MEI 2019

Frisse Duyck

VR 28 FEB

Voor Frisse Duyck speurt Poppodium Duycker stad en land af op zoek naar nieuw talent van eigen bodem! Op deze manier maak je iedere maand kennis met de nieuwste namen uit de Nederlandse muziekscene. Winnaars van Popprijzen, 3FM Serious Talents en lokale talenten die op doorbreken staan; die krijgen bij ons een podium. Neem een Frisse Duyck en dompel jezelf onder in: Phrame, Reino, Ellij en Faradays.

Phrame
Al meer dan een decennium trotseren zij het podium als drummer en bassist. Nu, als het duo PHRAME, brengen zij hun eigen eclectische mix van Electro Pop met toegankelijke zanglijnen en analoge synths herken je wellicht Jaimie Woon, Daft Punk en Christine and the Queens.

Reino
Laat je onderdompelen in een bitterzoete cocktail van energieke, melancholische en positieve muziek! De band laat zich beïnvloeden door acts als LCD Soundsystem, The Wombats en Twenty One Pilots. De jongens gieten popsongs in een rauw jasje en gooien daar een vleugje elektronica doorheen.

Ellij
‘FROM 20 TO 21’ is het eerste album van de band en vertelt een verhaal dat gaat over opgroeien, volwassen te worden en het gevoel van mislukken. Dit alles met een kijk op de jaren ’60 en ’70, een flinke scheut space, synthesizers, rock ’n roll gitaren, twee drummers en vocalen met veel effecten.

Faradays
Onder de naam Faradays schrijft songwriter en natuurkundige Karindra Perrier aan haar elektronische indiepop songs. Dromerige songs die je tegelijkertijd verdrietig en onoverwinnelijk laten voelen. Afgelopen jaar had de zangeres een plekje tussen de 3voor12 Talents van Popronde 2018.