Frisse Duyck: Ziggy Splynt e.a.

FrisseDuyck:ZiggySplynte.a.

27 JUN 2019
Music Jam Duyckercafé

Music Jam XL

VR 02 DEC

Voor Frisse Duyck speurt Poppodium Duycker stad en land af op zoek naar nieuw talent van eigen bodem! Op deze manier maak je iedere maand kennis met de nieuwste namen uit de Nederlandse muziekscene. Winnaars van Popprijzen, 3FM Serious Talents en lokale talenten die op doorbreken staan; die krijgen bij ons een podium. Neem een Frisse Duyck en dompel jezelf onder in: Ziggy Splynt, POM, Minor Citizen en LEAP.  

Ziggy Splynt is een alternatieve rockband. Rauwheid, harmonie en energie samengevoegd in een geheel eigen stijl. Verwacht zware riffs, melodieuze harmonieen, en complexe ritmes in hun muziek. Qua show komen ze met lichten, strobes en bakken met andere gear om het publiek met een compleet nieuwe show om ver te blazen.

POM, afgeleid van ‘pomme’ wat appel in het Frans betekent. De verboden vrucht in het paradijs. POM, volgens de band zelf, de verboden vrucht die je eens geproefd moet hebben. En dat kan op 27 juni in Duycker

Minor Citizen is een rocktrio uit Amsterdam. Ze combineren krachtige riffs met melodische songwriting, en zetten hiermee een gigantisch geluid neer. Thomas (gitaar & vocals), Tisha (bas & vocals) en Hessel (drums) staan met z’n drieën op het podium, maar ze maken geluid voor tien!

LEAP, is een jonge rockband. Ze spelen covers van artiesten als Green Day, Muse en Pearl Jam, maar zijn ook druk bezig met eigen nummers. De sterke baslijnen van Matthijs, de dikste drumrolls van Timo, de ziekste gitaarsolo’s van Nick en de hoogste noten van Danique. Wil je een avondje goed genieten van harde rock, dan zit je goed bij LEAP!