Frisse Duyck

FrisseDuyck

25 SEP 2020

Rootscafé: Johnny en de Surfers

DO 08 DEC
Pop/Rock

Voor Frisse Duyck speurt Poppodium Duycker stad en land af op zoek naar nieuw talent van eigen bodem! Op deze manier maak je sinds oktober 2018 iedere maand kennis met de nieuwste namen uit de Nederlandse muziekscene. Neem een Duyck en dompel jezelf onder in: VALENTINO.,EMMY en Pale Blue.

VALENTINO. is een authentieke en alternatieve pop/rockband, gevestigd in Utrecht. Als innovatieve, modebewuste groep is hun doel om hun aanhang te inspireren. Ze hebben grootse plannen en streven het tijdloze na. Geïnspireerd door bands als Syd Arthur, Coldplay, Beach Fossils en Arctic Monkeys blijft VALENTINO. zichzelf telkens opnieuw uitvinden. Een groep die je in de gaten moet houden!

EMMY bestaat uit de 21-jarige leadzangeres Emmy van Boven en 4 conservatorium muzikanten die hun pop/rock liedjes altijd met passie performen en overbrengen. Door de warme en herkenbare sound van Emmy’s stem en de passende sfeer die de band neerzet zal het een optreden zijn dat je niet snel vergeet.

Pale Blue bestaat uit 4 bandleden, ze spelen indie met pop, jazz, rock en surf invloeden. Verwacht eigen nummers maar ook covers van o.a. Mac Demarco, Annabelle Chairlegs en Amy Winehouse spelen.

Capaciteit. Houdt er rekening mee dat wij per één of twee personen placeren en geen rekening kunnen houden met grotere gezelschappen.