Frisse Duyck: Beryl Anne e.a.

FrisseDuyck:BerylAnnee.a.

27 MEI 2022

Rootscafé: Johnny en de Surfers

DO 08 DEC
Pop/Rock

Voor Frisse Duyck speurt Poppodium Duycker naar talent van eigen bodem! Zo maak jij iedere maand kennis met de nieuwste Nederlandse artiesten. Neem dus een Duyck en dompel jezelf onder in: Beryl Anne, EMMY en Elliot Boyd.

Beryl Anne maakt elektronische indie-pop met een krokant randje. Gelaagde synthesizers, heldere meerstemmige zang en vette drums, geïnspireerd door de 80’s en artiesten als Emily King, HAIM en Christine and the Queens. Beryl Anne was the aftershow bij Lewis Capaldi en speelde supportshows voor Nina June.

EMMY maakt pop/rock muziek die je aan het denken zet, maar ook laat dansen. De 23-jarige zangeres uit Haarlem is vlogger, zangdocente en hard aan het bouwen aan haar zangcarrière. Van een pop ballad tot aan een uptempo rocksong, alles komt voorbij op haar debuutalbum Power Woman die in 2020 uitkwam. Vrouwelijke empowerment staat hierbij centraal.

Dansend zingt Elliot Boyd over zijn duistere beats. Deze alternative synth pop act klinkt als een mix van de hedendaagse artiesten James Blake, Oscar & the Wolf, Conan Gray en Thomas Azier. Laat jezelf meenemen in een wereld van bombastische electronica en pirouettes.