Frisse Duyck: Cookhouse, To Be We & KY.

FrisseDuyck:Cookhouse,ToBeWe&KY.

25 OKT 2018

Funk That

ZA 22 FEB

Voor Frisse Duyck speurt Poppodium Duycker stad en land af op zoek naar nieuw talent van eigen bodem!

Op deze manier maak je vanaf nu iedere maand kennis met de nieuwste namen uit de Nederlandse muziekscene. Winnaars van Popprijzen, 3FM Serious Talents en lokale talenten die op doorbreken staan; die krijgen bij ons een podium. Neem een Frisse Duyck en dompel jezelf onder in: Cookhouse, To Be We en KY.

Cookhouse
De broers Ronald (zang en gitaar) en Jeroen Hendriksen (drums) hebben in 2016 de band Cookhouse opgezet. De band gaat sinds dag één als een speer. Vanaf het moment dat debuutsingle ‘In Another Life’, een moderne country pop classic met internationale allure, verscheen, hebben de broers geen dag rust gehad. De single haalde binnen no-time een kwart miljoen streams op Spotify en zorgde voor een overvolle agenda.

Cookhouse weet live ook te overtuigen. Ze waren niet voor niets één van de meest geboekte bands tijdens de Popronde van 2017. Daarnaast is Cookhouse in 2018 benoemd tot 3FM Talent voor de maand april. Nu ook hun vierde single ‘Choices’ haar weg heeft gevonden naar de radio en de agenda maar blijft vollopen, gaat de groei gestaag door.

To Be We
Een single uitbrengen per week; dat is ambitieus! To Be We uit Stuttgart doet het momenteel iedere dinsdag, na jarenlang te hebben geschreven en geproduceerd. Nu is het tijd om de boodschap van hun songs ook live over te brengen. Via hun intieme, alternatieve pop, zoeken zij naar hun plek op deze aardbol. “Wij zijn het kind van een generatie die sneller volwassen wordt dan je zou willen.” 

KY.
Melancholisch, nostalgisch en meeslepend. Zomaar een paar reacties op de muziek van KY. Pure popsongs met grootse gebaren die doet denken aan artiesten als Ryan Adams en Ben Howard. Vertroetelend en kil tegelijk. KY. laat je beide kanten van het leven zien in een ijzingwekkende show. Op 25 oktober released hij tijdens Frisse Duyck zijn eerste single Lights. Een unieke kans om dit liedje te horen voordat deze online komt!

De volgende edities:

Donderdag 22 november -> Frisse Duyck: Clean Pete, Waltris
Donderdag 20 december -> Tape Toy, Nemsis, Letric Letric

De ticketverkoop voor de show van FRISSE DUYCK gaat uitsluitend online via Ticketmaster. De servicekosten kunnen verschillen bij winkel- en telefonische verkoop.