Frisse Duyck: Cookhouse & To Be We
Tickets
Frisse Duyck: Cookhouse & To Be We"

FrisseDuyck:Cookhouse&ToBeWe

DO 25 OKT

PROG INVASION: België

ZA 27 OKT

Bettie Serveert

ZA 20 OKT

Voor Frisse Duyck speurt Poppodium Duycker stad en land af op zoek naar nieuw talent van eigen bodem!

Op deze manier maak je vanaf nu iedere maand kennis met de nieuwste namen uit de Nederlandse muziekscene. Winnaars van Popprijzen, 3FM Serious Talents en lokale talenten die op doorbreken staan; die krijgen bij ons een podium. Neem een Frisse Duyck en dompel jezelf onder in: Cookhouse en To Be We.

Cookhouse
De broers Ronald (zang en gitaar) en Jeroen Hendriksen (drums) hebben in 2016 de band Cookhouse opgezet. De band gaat sinds dag één als een speer. Vanaf het moment dat debuutsingle ‘In Another Life’, een moderne country pop classic met internationale allure, verscheen, hebben de broers geen dag rust gehad. De single haalde binnen no-time een kwart miljoen streams op Spotify en zorgde voor een overvolle agenda.

Cookhouse weet live ook te overtuigen. Ze waren niet voor niets één van de meest geboekte bands tijdens de Popronde van 2017. Daarnaast is Cookhouse in 2018 benoemd tot 3FM Talent voor de maand april. Nu ook hun vierde single ‘Choices’ haar weg heeft gevonden naar de radio en de agenda maar blijft vollopen, gaat de groei gestaag door.

To Be We
Een single uitbrengen per week; dat is ambitieus! To Be We uit Stuttgart doet het momenteel iedere dinsdag, na jarenlang te hebben geschreven en geproduceerd. Nu is het tijd om de boodschap van hun songs ook live over te brengen. Via hun intieme, alternatieve pop, zoeken zij naar hun plek op deze aardbol. “Wij zijn het kind van een generatie die sneller volwassen wordt dan je zou willen.”