Frisse Duyck: Bent Mettentee en San&Lee

FrisseDuyck:BentMettenteeenSan&Lee

25 MRT 2022

HELP! A Beatles Tribute + The Mocks

ZA 03 DEC
Pop/Rock

Voor Frisse Duyck speurt Poppodium Duycker stad en land af op zoek naar talent van eigen bodem! Zodat jij iedere maand kennis maakt met nieuwe namen uit de Nederlandse muziekscene. Neem dus een Duyck en dompel jezelf deze editie onder in: Bent Mettentee en San&Lee.

Een Kasper (is helaas ziek en komt niet)
Hij gaat de grenzen over, maar is toch ook wel lief. Intens, ongepolijst en een tikkie eigenwijs. Een Kasper neemt je mee in zijn wereld van realiteiten en gedachten. De van oorsprong drummer heeft een rauwe manier van gitaarspelen, die goed past bij de Nederlandse verhalen die hij op soms bijna kleinkunstige manier vertelt. En dat gaat best wel lekker. Zijn project ‘Een Kasper’ werd twee jaar op rij geselecteerd voor de Popronde 2020 en hij werd beide jaren tot OOR-talent uitgeroepen.

Bent Mettentee
Bent Mettentee is producer-songwriter uit Amsterdam. Sinds hij in 2013 is afgestudeerd aan het Conservatorium Den Haag in de richting ‘Art of Sound’ werkt hij als producer/engineer met acts als Wild Romance, Dakota en Yori Swart. Zijn muziek klinkt alsof De Jeugd Van Tegenwoordig en Lucky Fonz III zijn samengesmolten tot één indiepop band.

San&Lee
Deze 18e jarige singer-songwriter schrijft samen met gitarist en goede vriend Lee Nederpop. Haar avonturen en leven worden omgetoverd in pakkende songs. Ze is voor ons een bekende en lokaal geziene artieste.