Frisse Duyck: Litzberg e.a.
Tickets
Frisse Duyck: Litzberg e.a.

FrisseDuyck:Litzberge.a.

VR 23 SEP

Local Sounds Festival

ZA 24 SEP
Yonder Boys

Duycker Americana: Yonder Boys

DO 22 SEP
Pop/Rock

Voor Frisse Duyck speurt Poppodium Duycker naar talent van eigen bodem! Zo maak jij iedere maand kennis met de nieuwste Nederlandse artiesten. Neem dus een Duyck en dompel jezelf onder in: Litzberg, Panda Noir en Max Hell.

Litzberg is het project rondom muzikant/songwriter Mathijs Peeters. Zijn debuutalbum In_My_Head bevat rafelige gitaarpopliedjes die fraai het evenwicht bewaren tussen de ambachtelijke melodie en het bevlogen experiment. Na jarenlang ondersteunende kracht te zijn voor bands en artiesten als Sandusky, The Gasoline Brothers en Sarah MacDougall, heeft Mathijs Peeters als Litzberg zijn definitieve stem gevonden.

Het Noord-Hollandse Panda Noir maakt muziek met een attitude als de Arctic Monkeys en het mysterieuze van Phoebe Bridges. Met deze sounds nemen ze je mee langs dilemma’s en extremen waar millennials zich mee kunnen identificeren.

Max Hell neemt sinds 2019 liedjes op in zijn slaapkamer in Amsterdam-Noord. Twee jaar later begon hij die liedjes op te voeren met zijn vrienden. De muziek van Hell is geïnspireerd door David Bowie en heeft een punkachtig randje.