Frisse Duyck: Geonne Hartman en Eelke

FrisseDuyck:GeonneHartmanenEelke

24 JUN 2022

Metal Dive-In

VR 09 DEC
Pop/Rock

Voor Frisse Duyck speurt Poppodium Duycker stad en land af op zoek naar talent van eigen bodem! Zodat jij iedere maand kennis maakt met nieuwe namen uit de Nederlandse muziekscene. Neem dus een Duyck en dompel jezelf deze editie onder in: Géonne Hartman en Eelke.

Géonne Hartman
In een menigte zou ze niet zo opvallen maar haar stemgeluid dwingt tot luisteren. Op haar debuutalbum ‘Someone’ hoor melodische en catchy indie folksongs over liefhebben en loslaten, over zeeën en bergen. Géonne haar inspiratie komt veelal van Phoebe Bridgers, Laura Marling en The Weather Station. In april van dit jaar presenteert ze haar debuutalbum ‘He Went To The Sea’.

Eelke
‘Eelke’ is Eelke Ankersmit. Zanger, songwriter en muzikant. Hij studeerde cum laude af aan het Conservatorium van Amsterdam en is sindsdien bezig met het schrijven en uitbrengen van muziek. Zijn muziek laat zich niet makkelijk categoriseren. Hij gaat van gevoelige americana via melancholische singer-songwriter sound naar alternatieve rock. Dit alles hoor je terug in zijn diverse nummers.

Vanwege ziekte kan Maya Shanti helaas niet vrijdag!