Frisse Duyck: Geonne Hartman
Tickets
Frisse Duyck: Geonne Hartman

FrisseDuyck:GeonneHartman

VR 24 JUN
Frank Zappa 2000 Motels

2000 Motels speelt Frank Zappa

VR 01 JUL

Duycker Americana: Corvin Sylvester

DO 23 JUN
Pop/Rock

Voor Frisse Duyck speurt Poppodium Duycker stad en land af op zoek naar talent van eigen bodem! Zodat jij iedere maand kennis maakt met nieuwe namen uit de Nederlandse muziekscene. Neem dus een Duyck en dompel jezelf deze editie onder in: Géonne Hartman, Eelke en Maya Shanti.

Géonne Hartman
In een menigte zou ze niet zo opvallen maar haar stemgeluid dwingt tot luisteren. Op haar debuutalbum ‘Someone’ hoor melodische en catchy indie folksongs over liefhebben en loslaten, over zeeën en bergen. Géonne haar inspiratie komt veelal van Phoebe Bridgers, Laura Marling en The Weather Station. In april van dit jaar presenteert ze haar debuutalbum ‘He Went To The Sea’.

Eelke
‘Eelke’ is Eelke Ankersmit. Zanger, songwriter en muzikant. Hij studeerde cum laude af aan het Conservatorium van Amsterdam en is sindsdien bezig met het schrijven en uitbrengen van muziek. Zijn muziek laat zich niet makkelijk categoriseren. Hij gaat van gevoelige americana via melancholische singer-songwriter sound naar alternatieve rock. Dit alles hoor je terug in zijn diverse nummers.

Maya Shanti
Deze Amsterdamse singer-songwriter maakt Nederlandstalige liedjes. Ze bezingt het prachtige en pijnlijke uit het leven waarbij de teksten voor iedereen te begrijpen zijn en tegelijkertijd altijd persoonlijk blijven. Haar stem pakt en boeit en laten de teksten en melodieën samenkomen tot bijzondere luisterliedjes.