Frisse Duyck: Nevin e.a.

FrisseDuyck:Nevine.a.

14 APR 2022

Metal Dive-In

VR 09 DEC
Pop/Rock

Voor Frisse Duyck speurt Poppodium Duycker stad en land af op zoek naar nieuw talent van eigen bodem! Zo maak je iedere maand kennis met de nieuwste namen uit de Nederlandse muziekscene. Neem een Duyck en dompel jezelf onder in: simulation adaptation en Nevin.

De band simulation adaptation is een psychedelische indie duo. Hun naam is een speelse referentie naar de simulatie theorie waar onder anderen Elon Musk een grote aanhanger van is. De muziek van simulation adaptation is een grote mengelmoes van invloeden en genres. Hoewel de eerste EP voornamelijk bestond uit elektronische muziek geeft het duo aan dat het aankomende projecten meer gericht zijn op live shows!

Nevin is singer/songwriter en dat staat bij haar gelijk aan sferische gitaren, nostalgische synths en eerlijke teksten. Zoekend naar nieuwe manieren om haar teksten over te brengen heeft Nevin haar eigen eclectische sound gevonden.

“Het is eigenlijk alsof je naar een schilderij van geluid kijkt” -Wessel Oltheten (mix- en mastering-engineer)

* Helaas kan JELTE niet aanwezig wegens ziekte vanavond!
Hij is een 19-jarige multi-instrumentalist en songwriter. Hij ontdekte muziek op ontzettend jonge leeftijd en dat resulteerde in zijn debuutalbum op 17-jairge leeftijd. Dit album, geïnspireerd door artiesten als Prince, Elton John en David Bowie, bevat een verzameling van herinneringen, fictie en tienerdromen. Ze geven je een nostalgisch gevoel, maar hebben toch een moderne sound.