FRISSE DUYCK: Stella, Goldleaf en SØCKS

FRISSEDUYCK:Stella,GoldleafenSØCKS

03 SEP 2021

DOORZOMEREN: Proeverij Bier & Spijs

VR 19 AUG
Pop/Rock, Metal/Punk

Voor Frisse Duyck speurt Poppodium Duycker stad en land af op zoek naar nieuw talent van eigen bodem! Zo maak je iedere maand kennis met de nieuwste namen uit de Nederlandse muziekscene. Neem een Duyck en dompel jezelf onder in: Stella, Goldleaf & SØCKS.  

De Amsterdamse soft grunge band Stella sleept je mee door een wereld vol lange nachten en tweestrijdige gedachtes. De band is opgebouwd uit vier muzikanten van het Conservatorium van Amsterdam die eerder al meespeelden met o.a. Dakota en Yasmine. Hun sobere popliedjes hebben vaak een donker randje en zijn veelal geïnspireerd bands als Big Thief, PJ Harvey en No Doubt. De band’s debuutsingle ‘Kiss Me’ ging in première bij The Daily Indie én 3voor12 wat resulteerde in de titel van 3voor12 Popronde Talent!

Goldleaf is een indie-pop-rock band uit Haarlemmermeer! Onder leiding van gitarist en leadzanger Gijs bespeelt Goldleaf met veel energie en interactie hun publiek. De basis van hun sound krijgt vorm in de fundering die bassist Michiel en drummer Timo samen neerzetten. Het gitaarwerk van Otis en de vocals van Lotte maken het geheel tot een te gekke show!

SØCKS is een band die bestaat uit drums, synth, bas en zang. New wave anno 2021 met diverse samples en elektronische bliepjes vertelt SØCKS hun verhaal. Vele luisteraars hebben geen idee hoe ze deze unieke en vernieuwende muziekstijl moeten noemen. Maar één ding is zeker: het is het luisteren waard.