Frisse Duyck: Tape Toy, Nemsis, Letric Letric
Tickets
Frisse Duyck: Tape Toy, Nemsis, Letric Letric"

FrisseDuyck:TapeToy,Nemsis,LetricLetric

DO 20 DEC

Project Cover – The Christmas Edition

VR 21 DEC

Net FF Anders

ZA 15 DEC

Voor Frisse Duyck speurt Poppodium Duycker stad en land af op zoek naar nieuw talent van eigen bodem!

Op deze manier maak je vanaf nu iedere maand kennis met de nieuwste namen uit de Nederlandse muziekscene. Winnaars van Popprijzen, 3FM Serious Talents en lokale talenten die op doorbreken staan; die krijgen bij ons een podium. Neem een Frisse Duyck en dompel jezelf onder in: Tape Toy.

Tape Toy
TAPE TOY is gek en dat is goed. Niet gehinderd door de drang om hip of populair te zijn, gaat het Amsterdamse jonge honden kwartet lekker zijn eigen gang. Dat levert springerige muziek op met behoorlijk harde gitaren, slimme synths en maffe wendingen. Voeg daar aan toe de energie van een renpaard en een bundel songs van het type oorwurm en je begrijpt dat TAPE TOY niet nieuwe band nummer zoveel is.

Hun eigenwijsheid heeft Roos, Wesley, Maurice en Marc geen windeieren gelegd. In hun nog korte bestaan hebben ze de Amsterdam Popprijs in de wacht gesleept en zijn ze geselecteerd voor de Popronde 2018. TAPE TOY, binnenkort in een honk, club of festivalweide bij jou in de buurt.

NEMSIS
NEMSIS is een jonge dynamische indierock band, met een early 90’s rock sound. Met psychedelische invloeden heeft de band een echt eigen smoel. Deze vijfkoppige band wist zich te inspireren door bands als Wolf Alice en Black Honey. Door het winnen van de Rob Acda Award 2017/2018 mochten zij o.a. op 5 mei de mainstage van Bevrijdingspop van Haarlem openen.

Letric Letric
Vrouwen komen van Venus, mannen van Mars. ‘Letric Letric’ komt gewoon uit Amsterdam maar is er niet minder spacend om. Met hun zwevende synths, strakke drums en mystieke melodieën maken ze indie-rock met een kosmisch randje…

De ticketverkoop voor FRISSE DUYCK gaat uitsluitend online via Ticketmaster. De servicekosten kunnen verschillen bij winkel- en telefonische verkoop.