Frisse Duyck: Valentino, Emmy e.a.

FrisseDuyck:Valentino,Emmye.a.

17 APR 2020

HELP! A Beatles Tribute + The Mocks

ZA 03 DEC
Pop/Rock

Deze show wordt verplaatst naar vrijdag 25 september. Tickets blijven geldig voor deze datum. Duycker vraagt begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich mee brengt. Wij informeren alle kaartkopers uiteindelijk per e-mail over de verdere afwikkeling. Vanwege de omvang van de maatregelen, verzoeken wij je vriendelijk onze berichtgeving af te wachten en om overbelasting te voorkomen geen (telefonisch) contact met ons op te nemen.

Voor Frisse Duyck speurt Poppodium Duycker stad en land af op zoek naar nieuw talent van eigen bodem! Op deze manier maak je sinds oktober 2018 iedere maand kennis met de nieuwste namen uit de Nederlandse muziekscene. Neem een Duyck en dompel jezelf onder in: VALENTINO. en EMMY en Pale Blue.

VALENTINO. is een authentieke en alternatieve pop/rockband, gevestigd in Utrecht. Als innovatieve, modebewuste groep is hun doel om hun aanhang te inspireren. Ze hebben grootse plannen en streven het tijdloze na. Geïnspireerd door bands als Syd Arthur, Coldplay, Beach Fossils en Arctic Monkeys blijft VALENTINO. zichzelf telkens opnieuw uitvinden. Een groep die je in de gaten moet houden!

EMMY bestaat uit de 21-jarige leadzangeres Emmy van Boven en 4 conservatorium muzikanten die hun pop/rock liedjes altijd met passie performen en overbrengen. Door de warme en herkenbare sound van Emmy’s stem en de passende sfeer die de band neerzet zal het een optreden zijn dat je niet snel vergeet.