Frisse Duyck XL: Queen’s Pleasure e.a.

FrisseDuyckXL:Queen’sPleasuree.a.

15 OKT 2021
Music Jam Duyckercafé

Music Jam XL

VR 02 DEC
Pop/Rock

Voor Frisse Duyck speurt Poppodium Duycker maandelijks stad en land af op zoek naar talent van eigen bodem! Bij Frisse Duyck ondek je de nieuwste namen uit de Nederlandse muziekscene. Nu het allemaal weer mag vieren we Frisse Duyck met deze XL editie. Neem een Duyck en dompel jezelf onder in: Queen’s Pleasure en de supportact The Cruz.

Queen’s Pleasure is een brutale, semi-psychedelische, 4 koppige garagerockband uit Amsterdam. Gedreven door een moorddadig doch poëtisch verlangen naar liefde klinkt Queens Pleasure als een mix tussen de Dandy Warhols en Blur, de power van The Ramones en de melancholie van The Smiths. Een ‘Wall of Sound’ met energie voor tien, die je kan verwachten van een band is z’n late tiener jaren. Dames en heren, de komedie is begonnen.

De teksten de The Cruz brengt omschrijven ze zelf als pakkende tiener-poëzie. Verhalen en vragen over het eenzame hart en rebelse dromen over de liefde, het leven, uitgaan en nooit opgroeien! Rock ‘n’ roll, soul, funk, disco en power pop worden verwerkt in luide, snelle en speelse ‘power ballads’. Een show van The Cruz zit vol met extravagante en over de top energie.