Frisse Duyck

FrisseDuyck

31 JAN 2019

Funk That

ZA 22 FEB

Voor Frisse Duyck speurt Poppodium Duycker stad en land af op zoek naar nieuw talent van eigen bodem!

Op deze manier maak je vanaf nu iedere maand kennis met de nieuwste namen uit de Nederlandse muziekscene. Winnaars van Popprijzen, 3FM Serious Talents en lokale talenten die op doorbreken staan; die krijgen bij ons een podium. Neem een Frisse Duyck en dompel jezelf onder in: Haris, The Manatees, Close 2 Fire en Peperbek.

Haris, een 23-jarige singer-songwriter uit Eindhoven en maakt muziek die je kunt plaatsen in het Urban Pop genre. Op 18-jarige leeftijd won hij X-Factor en tekende hij met Sony Records. Zijn eerste single, Playing With Fire, bereikte de 27e plek in de Nederlandse top 40. Haris heeft songs geschreven met de wereldwijd bekende producer Oliver Heldens en de voormalige nummer 1 DJ ter wereld, Hardwell. Haris tourt momenteel in Nederland en plant momenteel een Japan-tour. In het voorjaar van 2019 zal hij zijn volledige album wereldwijd uitbrengen.

The Manatees, een vijfkoppige Noordwijkse band, vooral goed in het maken van makkelijk te luisteren pop-rock liedjes. De band haalt erg veel plezier uit het schrijven en perfectioneren van nummers, maar nog meer uit het delen van hun muziek met gretige luisteraars. De nodige verschuivingen in bezetting hebben ervoor gezorgd dat The Manatees een breed geluid heeft, elk (voorgaand) lid heeft zijn toon het repertoire van de band achtergelaten.

Close 2 Fire, begonnen als akoestisch vrienden-duo, ondertussen een vierkoppige-band uit Noord-Holland. De muzikale vriendengroep speelt zowel eigen werk als popsongs in een voor iedereen toegankelijke stijl. Het hoge bereik van de ene frontman en de lage stem van de andere frontman zorgen ervoor dat ze een unieke harmonie kunnen neer zetten.  Een energiek optreden met  drums, fijne basloopjes, meeslepende gitaarriffs, tamboerijn en mondharmonica.

Peperbek is muzikale genialiteit in gevecht met verbale joligheid, op een bedje van funk en feest, gepresenteerd door zes Haarlemse jongens.

De ticketverkoop voor FRISSE DUYCK gaat voor online tickets uitsluitend via Ticketmaster. Servicekosten kunnen verschillen bij deur- winkel- en telefonische verkoop.