George Michael Choose Life Tribute

GeorgeMichaelChooseLifeTribute

25 JUN 2020

HELP! A Beatles Tribute + The Mocks

ZA 03 DEC
Cover/Tribute

Deze show wordt verplaatst naar 25 juni 2021. Ticketkopers worden door de organistie van Choose Life op de hoogte gehouden over gekochte tickets.

Maak je klaar voor de George Michael Choose Life Tribute. Een onvergetelijke muzikale reis door de 80 & 90’s langs de Wham! classics en zijn solo successen.

George Michael was zoveel méér dan een legendarische muzikant. Hij was een boegbeeld en voorvechter van alles waar hij voor stond en wat nog altijd doorklinkt in zijn prachtige muziek. Op 25 juni, de geboortedag van George Michael, brengt de Choose Life Tribute traditiegetrouw een eervolle en onvergetelijke muzikale ode aan zijn leven en zijn muziek.

De carrière van George Michael is zeer divers en zijn unieke sound en persoonlijkheid zijn niet te imiteren. Daarom is de Choose Life Tribute op de eerste plaats een muzikale spektakelshow bestaande uit muzikanten en diverse zangers met een grote voorliefde voor zijn muziek. Het uiteenlopende repertoire van George Michael zorgt voor een unieke sfeercombinatie tussen concert en theatershow.

Choose Life: The Spirit of George Michael!
Het begrip Choose Life is vooral bekend geworden van de oversized T-shirts uit de videoclip van Wham’s! Wake Me Up Before You Go-Go. George Michael gebruikte het als statement ter bewustwording van de waarde van het leven in vrijheid en het inspireren van mensen om te durven zijn wie je daadwerkelijk bent.

Tickets zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop. Ticketverkoop en inhoud van het programma zijn in handen van Choose Life Tribute Tour.