Glitterduycken

Glitterduycken

31 DEC 2016

Funk That

ZA 22 FEB

Glitterduycken: zie het als een soort nieuwjaarsduik, maar dan minder koud en met heel veel glitter! Het feest vindt plaats in de passage van Het Cultuurgebouw en in Duyckercafé. Er is ruimte voor een drankje, lekker dansen en gezellig kletsen.

Van 22:00 tot 01:00 draait DJ Ruud de fijnste hits. Vanaf 1:00 uur neemt DJ Cap65 het over en draait hij met op de achtergrond de bijbehorende videoclip. Natuurlijk kijken we terug naar de grootste hits van 2016, maar we vergeten ook de kneiters van vroeger niet. Disco, new wave, funk, soul, rock, ska, reggae: je krijgt alles voor je kiezen. En dat allemaal in the mix, zodat stilstaan nooit een optie is. Geniet van de bijzondere herinneringen bij al die onvergetelijke hits. De DJ staat er voor jou, niet andersom!

Vanaf 22:00 uur kun je in Duyckercafé en de passage terecht voor een drankje, dansje en gezelligheid. De eerste 50 bezoekers krijgen een glaasje bubbels van het huis.

Groepsticket

Het is mogelijk om een groepsticket te kopen, voor €60,- kun je met 10 personen naar Glitterduycken. Dit i.p.v. €75,- . Deze kaart kun je alleen in de voorverkoop kopen.