GO_A
verplaatst
GO_A

GO_A

VR 27 MEI
verplaatst
40UP

40UP, let’s dance again

ZA 28 MEI
Frisse Duyck Beryl Anne

Frisse Duyck: Beryl Anne e.a.

VR 27 MEI
Folk/Americana

*I.v.m. de voortdurende oorlog in Oekraine is deze show verplaatst naar donderdag 8 september. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Wil je Go_A en Oekraine steunen? Doneer dan aan Giro555 * Go_A is dé band die traditionele folk mixt met elektronische beats! De naam van de band bestaat uit 'Go' als 'beweging' en 'A' als de oude Griekse letter 'alpha'. Een verwijzing naar de culturele roots van deze band.

De band vertegenwoordigden Oekraïne afgelopen jaar op het Eurovisie Songfestival. Hier eindigden ze op de vijfde plaats in de finale met hun lied ‘SHUM’. Het nummer werd een wereldwijde trend op Spotify en bereikte de top van de meeste Europese hitlijsten. De band vertelt dat SHUM over de lente gaat. “Het is de geest van het bos waar onze grootouders in geloofden. Onze grootouders geloofden dat ze een specifiek lied moesten zingen en een specifieke dans moesten doen om de lente op te roepen.” (bron: NPOradio2)

Verwacht een energiek concert! Zangeres Kateryna Pavlenko en de muzikanten Taras Shevchenko (toetsen/percussie), Ivan Hryhoriak (gitaar) en Ihor Didenchuk (multi-instrumentalist) die traditionele Oekraïense instrumenten als sopilka, frilka, floyara, telynka, trembita en drymba bespeelt zullen je omver blazen.