Gospel Sessions: Michelle David

GospelSessions:MichelleDavid

02 MRT 2017

Uitvoering Senioren Rockkoor

DO 30 JAN

Swingende gospel en kerken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom presenteren we in samenwerking met Jopenkerk Hoofddorp: Gospel Sessions.  

Een feestelijk, energiek concert met toptalent. Als de eerste noten gespeeld worden, voel je het al; stil zitten is geen optie! Deze editie mogen we powervrouw Michelle David op het podium van de Jopenkerk Hoofddorp verwelkomen. Op 2 maart blaast zij het dak van de Jopenkerk eraf. Voorafgaand aan het concert wordt er een exclusief VIP diner georganiseerd.

Haar platen worden door de pers lovend ontvangen. Ze trad onder andere op in De Wereld Draait Door, op Paaspop en North Sea Jazz. Binnenkort staat zij ook op Lowlands en in september mogen wij haar ontvangen in de Jopenkerk Hoofddorp. Michelle David speelt met haar band een prachtig repertoire op rockende wijze. Haar muziek laat je dansen en bevat altijd een link naar gospel.

Diner

Wil jij voorafgaand aan het concert heerlijk dineren? Dat kan! Vanaf 17.30 uur staan de deuren open, het diner start om stipt 18.00 uur, waarna je aansluitend om 20.30 uur kunt genieten van het concert Gospel Sessions met Michelle David. Het menu is inclusief een bier- of wijnarrangement. Een feest voor alle zintuigen!