GOSPEL SESSIONS – MICHELLE DAVID

GOSPELSESSIONSMICHELLEDAVID

08 SEP 2016

Zomer Specials: Black Acid

DO 16 JUL

Het concert van Michelle David wordt verplaatst naar een nieuwe datum. De datum van dit concert maken we zo snel mogelijk bekend. Gekochte kaarten voor het concert blijven geldig. 

Michelle David

Swingende gospel en kerken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom presenteren we in samenwerking met Jopenkerk Hoofddorp: Gospel Sessions. Een feestelijk, energiek concert met toptalent. Als de eerste noten gespeeld worden, voel je het al; stil zitten is geen optie! Deze eerste editie mogen we powervrouw Michelle David op het podium van de Jopenkerk Hoofddorp verwelkomen. Op donderdag 8 september blaast zij het dak van de Jopenkerk eraf. Voorafgaand aan het concert wordt er een exclusief VIP diner georganiseerd.

Haar platen worden door de pers lovend ontvangen. Ze trad onder andere op in De Wereld Draait Door, op Paaspop en North Sea Jazz. Binnenkort staat zij ook op Lowlands en in september mogen wij haar ontvangen in de Jopenkerk Hoofddorp. Michelle David speelt met haar band een prachtig repertoire op rockende wijze. Haar muziek laat je dansen en bevat altijd een link naar gospel.