SABRINA STARKE

SABRINASTARKE

01 DEC 2016

Funk That

ZA 22 FEB

We presenteren samen met de Jopenkerk een feestelijk, energiek concert met toptalent. Donderdag 1 december zal Sabrina Starke het podium van de Jopenkerk Hoofddorp betreden met haar Imagine Tour. Voorafgaand aan het concert wordt er een exclusief VIP diner georganiseerd.

“You may say I’m a dreamer but I’m not the only one. Maybe one day you will join us and the world will be one” -John Lennon-

SABRINA STARKE

Het is algemeen bekend dat Sabrina Starke een dromer is, een Singer-soulwriter met een sociale missie. Het is haar missie om haar talenten en levenservaringen te delen met de wereld en op die manier bij te dragen aan sociale vooruitgang. Ze gebruikt haar kunst om zaken aan de kaak te stellen met muziek als haar sterkste middel. Dit maakt haar nieuwe voorstelling IMAGINE daarom ook zo bijzonder. De perfecte arena om een muzikaal gesprek aan te gaan over de wereld waar we in leven. In de hoop ze tot nadenken te zetten en te inspireren. In een intieme bandbezetting zal ze de songs ten gehore brengen die hebben gezorgd voor positieve verandering in onze wereld.

In tijden van onrecht en sociale onrust is muziek al decennia gebruikt om mensen samen te brengen. Heel veel songs hebben een belangrijke rol gespeeld op kritieke momenten in onze geschiedenis. Het is vaak genoeg bewezen dat muziek politieke en culturele impact heeft op onze wereld en heeft zorggedragen voor positieve verandering en eenheid. Songs waar de liefde, compassie en hoop de inspiratie waren, maar die ook politiek en sociaal kritisch waren zijn; People get ready (Curtis Mayfield), Get up Stand up (Bob Marley), Imagine (John Lennon) en Blowin’ in the wind (Bob Dylan) om er een aantal te noemen.

Deze songs raken een gevoelige snaar en dwingen jou om kritisch te kijken naar jezelf. Sabrina zal dit ook doen in deze voorstelling en zichzelf de vraag stellen wat zij heeft gedaan om bij te dragen aan een positieve verandering. Met haar publiek zal ze een mooie muzikale reis maken waarbij muziek en verhalen het publiek zal leiden naar de vragen: Waar staan wij nu? Waar gaan we naartoe? In de woorden van John Lennon “I hope you will join us”.

Sabrina speelt ook nog eigen werk tijdens deze show.

IMAGINE is een try-out show in zes prachtige kerken door het land in december 2016. Vanaf november 2017 is “IMAGINE” te zien in de Nederlandse theaters.

TICKETS:

 1. Concertticket € 17,50
  19:30 uur – deuren open
  20:00 uur – start concert
 2. Concertticket + VIP Diner € 62,50
  17:30 uur –  ontvangst in de Jopenkerk Hoofddorp met ontvangst drankje
  18:00 uur –  diner
  20:00 uur –  start concert

VIP-diner

Wil jij voorafgaand aan het concert heerlijk dineren? Dat kan! Jopenkerk Hoofddorp ontvangt je om 17.30 uur met een welkomstdrankje. Het diner start om 18.00 uur, waarna je aansluitend om 20.30 uur kan genieten van het concert van Sabrina Stark. Een feest voor alle zintuigen!