Grandmaster Flash

GrandmasterFlash

17 APR 2020

Thirst Advent Kit

VR 27 NOV
Urban, Pop/Rock

Deze show is verplaatst naar donderdag 3 september. Tickets blijven geldig voor deze datum.  Duycker vraagt begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich mee brengt. Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is wordt deze zo snel mogelijk op de website geplaatst. Wij verzoeken je vriendelijk om niet per telefoon of e-mail om meer informatie te vragen, je wordt zo snel mogelijk geïnformeerd over de status van deze show.

Grandmaster Flash, founding father van de hiphop, grondlegger van de scratch en uitvinder van de crossfader wordt gezien als dé hiphop pionier allertijden.

The Furious Five was het hiphop collectief waarmee Flash in de jaren 70 de hitlijsten bestormde. Met apparatuur die hij volledig naar eigen hand ombouwde bracht het collectief vanuit The Bronx sociaal beladen tracks als ‘The Message’ en ‘White Lines’ op de markt. In de begin jaren van het genre ontwikkelde hij iconische beats die tot op de dag van vandaag nog steeds worden gesampled. Genoeg reden om hem ‘de nobelprijs van de muziek’ te geven als allereerste hiphop-artiest.

Van zijn elektrische liveshows tot zijn productierol op Netflix’ The Get Down; Grandmaster Flash is een historicus en een verhalenverteller. Zijn nieuwe show heet People, Places & Things: The Visual Experience.

DJ DNS begint de avond om 21:00 uur. Om 22:30 betreedt The Grandmaster het podium!

DJ DNS
Naast vele showcases, seminars, workshops en demo’s draait DNS in verschillende clubs/podia door het land met een eigen allround sound van o.a hiphop, funk, soul, disco & classics tot aan de betere club sound van nu. DNS draaide o.a al eerder op festivals als Solar, Paaspop, Mysteryland, Lowlands, SXSW (US) en in de grote clubs van Nederland.

Let op: kaarten zijn online alleen te koop via Ticketmaster.nl. De servicekosten kunnen verschillen bij kassa-, winkel- en telefonische verkoop.