De Grote Auditiedag

DeGroteAuditiedag

23 APR 2017

Frisse Duyck

VR 28 FEB

Wordt geselecteerd voor  Bootcamp 2017!

Aan Bootcamp doet een selectie mee van enkele jongeren uit Atlanta en 30 jongeren uit Haarlemmermeer en omgeving. Om deel te nemen aan Bootcamp 6.0 moet je jezelf eerst  inschrijven voor De Grote Auditiedag. De winnaars van deze dag gaan door naar Bootcamp 6.0 en een enkeling maakt zelfs kans op een scholarship in Atlanta, USA. De Bootcamp in Amerika vindt plaats tussen 12 juni en 16 juli 2017.

Om mee te doen aan Bootcamp moet je geselecteerd worden tijdens De Grote Auditiedag. Bij de auditiedag volg je met een groep verschillende workshops onder leiding van professionele docenten. Denk hierbij aan workshops op het gebied van dans, theater en muziek. Na het groepsgedeelte krijgt iedere deelnemer één minuut de tijd om daarin zijn/haar skills te presenteren. Hier mag je zelf invulling aan geven, kijk dus naar wat het beste bij jou past en waarmee jij indruk kan maken op de jury!
Aan het eind van de dag horen de deelnemers wie er geselecteerd zijn voor Bootcamp en wie er naar Bootcamp in Amerika mogen!

Er worden enkele kandidaten geselecteerd die een scholarship naar Amerika (Atlanta) winnen. De gelukkigen winnen een scholarship t.w.v. 1200,- dollar, ze moeten echter hun eigen vliegticket betalen en deels in hun eigen onderhoud voorzien. In Atlanta mogen zij deelnemen aan het Youth Creates programma bij het Amerikaanse theatergezelschap 7 Stages. Deelnemers die de scholarship naar Atlanta winnen doen ook mee  aan Bootcamp in Nederland.

7 Stages

Het Amerikaanse theatergezelschap 7 Stages is een professionele non-profitorganisatie die zich toelegt op het betrekken van kunstenaars en publiek door te focussen op de sociale, politieke en spirituele waarde van hedendaagse cultuur. Zij organiseren al jaren Youth Creates, een intensief trainingsprogramma waar jongeren fulltime werken aan de productie van een complete podiumkunstenvoorstelling. Voor meer info over Youth Creates kun je hier klikken.

Inschrijven voor De Grote Auditiedag

De komende maanden zitten wij bij Artquake niet stil en gaan we actief scouten voor Bootcamp bij talentenavonden in Haarlemmermeer. Maar je kunt jezelf natuurlijk ook gewoon opgeven voor De Grote Auditiedag, stuur een mail met waarom je mee wilt doen naar bootcamp@duycker.nl  en misschien krijg jij wel een plekje bij Bootcamp van 2017!

De planning voor Bootcamp 6.0:

26 juli – 30 juli – Bootcamp
31 juli – 1 aug – vrij
2 aug – 4 aug – Bootcamp
5 aug – 6 aug – vrij
7 aug – 11 aug – Bootcamp
11 aug – 20:00 uur showtime in De Meerse