De Grote Prijs van Nederland – Kwartfinale

DeGrotePrijsvanNederlandKwartfinale

30 SEP 2016

Funk That

ZA 22 FEB

De Grote Prijs van Nederland, ’s lands grootste muziekcompetitie, is in volle gang! Dit jaar strijden de nieuwste talenten op het gebied van Hiphop en Singer-Songwriter om de befaamde titel en beker. De kwartfinale van het onderdeel hiphop vindt dit jaar plaats bij Duycker!

Met voorgaande deelnemers en winnaars als Lucky Fonz III, Typhoon, Janne Schra, Opgezwolle, Eefje de Visser en Ronnie Flex heeft de competitie zijn sporen in (Nederlandse) muziekindustrie ruimschoots verdient. Naast de befaamde titel en beker maken deelnemers kans op een uitgebreid prijzenpakket wat onder meer bestaat uit optredens op festivals, studiotijd, promotionele ondersteuning én een intensief ontwikkeltraject.

SgoedJonge:
Sgoedjonge bestaat uit 3 Cuijkse heren. De onderlinge kennismaking van dit drietal vindt plaats in de wijk Padbroek. De grondleggers Bouwzer, Kristo en Laups groeien samen op in deze wijk en werken sinds 2007 samen op muzikaal gebied. Begin 2016 besluit het 3-tal om verder te gaan onder de naam SgoedJonge. De stijl bevat invloeden van soul, funk en disco. Dit alles in een nieuw jasje, zorgt voor een retro sound met afwisselende flows en pakkende refreintjes.

Youtube Sgoedjonge

DeMoZah:
De 23 jarige rapper DeMozah geboren in Azerbaycan hoofdstad Baku. Combineert op een unieke wijze HipHop, Pop & trap muziek.

Youtube DeMoZah

Junior Neph:
Junior Neph aka Nephew, Van de straat free-style’s, naar het rappen op podiums. Tussen de dirtysouth slang en de old-skool stijl in is Junior Neph een veelzijdige rapper. Flirt rhymes die intimiderend overkomen op dames worden aangevuld met agressieve straat raps.
Op zijn eigen beats plaatst de rapper zijn lyrics met een vasthoudende flow. Zijn mix maakt de muziek tot een geheel.

Youtube Junior Neph

Drizz:
Drizz is een 17 jarige artiest die zijn eigen beats produceert uit gevoel en emotie en teksten schrijft uit ervaring in zijn leven. maakt meestal melodieuze trap muziek en houd van oldskool sampled beats

Youtube Drizz

Loekoe x Teddie:
Rapformatie uit Tilburg genaamd PGM , MM
We maken muziek vanuit onze hart en brengen het over op een zuidelijke manier.

Youtube Loekoe x Teddie

Gowtu Gang:
Squad members: MatyMike, DBlock, Whitney XCIV, Manu, Poppsz, Skurt Probleem (DIXAK) en Onkeltje van de Gowtu Gang, bekend van hun rauwe maatschappij kritische en humoristische trap mixtapes die maandelijks onder Noah’s Ark werden uitgebracht. Zijn nu bezig met hun eerste independent album dat volledig geproduceerd is door DIXAK.

Youtube Gowtu Gang