Handsome Poets

HandsomePoets

04 SEP 2021
Music Jam Duyckercafé

Music Jam XL

VR 02 DEC
Pop/Rock

Het concert van Handsome Poets krijgt een mooie upgrade! Het wordt de derde editie van Duyck in het Fort. Een openluchtconcert bovenop het prachtige monumentale *Fort van Hoofddorp. Na twee sfeervolle, uitverkochte, eerste edities met is het nu tijd voor het langverwachte concert van Handsome Poets.

Tien jaar geleden ontmoetten de ‘Lieve Schatten’ Handsome Poets elkaar toevallig in een boerderij in Gouda. Inmiddels kent iedereen herkent de eerste noten van ‘Sky on Fire’. Omdat dit de tune van de Olympische Spelen in 2012 was.

Zonder vooropgezet plan hebben ze inmiddels een volgepropte prijzenkast. Ze speelden in alle grote poppodia. En hebben op de meeste festivals, van Pinkpop tot Lowlands, gespeeld. Achteraf gezien zijn ze nog steeds die ‘Lieve Schatten’ die elkaar in Gouda ontmoette. Samen muziek maken is altijd het belangrijkste doel gebleven!

*Het adres van Fort van Hoofddorp is Hoofdweg 739, 2131 BD Hoofddorp en is op 15 minuten lopen en 4 minuten rijden van Duycker. Eerder gekochte tickets blijven natuurlijk geldig voor dit concert!