Harlem Lake New Years Party

HarlemLakeNewYearsParty

08 JAN 2022

Rootscafé: Johnny en de Surfers

DO 08 DEC
Blues/Jazz

In januari is het, traditiegetrouw, weer tijd voor Harlem Lake. Deze, voor ons bekende bleusband, trapt het nieuwe jaar sfeervol af! Het oorspronkelijke *Bleus Fest wordt omgedoopt tot een intiem soloconcert.

Helaas kan het uitgebreide Bleus Fest niet doorgaan maar de jaarlijkse New Years Party wil Harlem Lake toch niet voorbij laten gaan! Daarom gaan er *nieuwe tickets in de voorverkoop voor dit soloconcert.

Wat in 2017, in Hoofddorp, begon als jamband is inmiddels uitgegroeid tot Nederlands meest belovende bluesrock band. Harlem Lake is jong, ambitieus, oprecht, passievol en krachtig. De roots van de band liggen in de bluesmuziek maar door de invloeden van o.a. Joe Bonamassa en Tedeschi Trucks Band is hun geluid verbreed tot een stevige bluesrock sound.

Afgelopen jaren is de band bekroond als beste bluesband van Nederland. Johan Derksen betitelde onlangs de band als ‘on-Nederlands goed’. Hoewel Harlem Lake oorspronkelijk nog 3 extra bevriende bands had uitgenodigd staat deze show garant voor sfeervolle middag.

* Tickets voor Blues Fest werden door een externe partij verkocht, vanuit deze organisatie worden ticketkopers op de hoogte gesteld. Voor dit middagconcert gaan er nieuwe tickets via Duycker in de voorverkoop. Tickets kunnen dus niet behouden worden*