Headlines: Hometown

Headlines:Hometown

27 MRT 2020

Bootcamp Selectiedag

ZO 05 APR
Urban

Deze show is verplaatst naar 3 juli. Gekochte tickets blijven geldig. Duycker vraagt begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich mee brengt. Wij informeren alle kaartkopers uiteindelijk per e-mail over de verdere afwikkeling. Vanwege de omvang van de maatregelen, verzoeken wij je vriendelijk onze berichtgeving af te wachten en om overbelasting te voorkomen geen (telefonisch) contact met ons op te nemen.

Deze editie staan Roxy Rosa, Qlas & Blacka en VDP in de line-up

Roxy Rosa is een upcoming artiest die haar carrière een kickstart gaf in 2018. Zij tekende bij OJFAMentertainment in 2019 en is sindsdien een hype in de muziekindustrie. Roxy heeft op haar eerste Single ‘Ups & Downs’ al 2 miljoen streams behaald, ‘Vreemd’ staat op 1 miljoen streams en haar pas uitgebrachte solo single ‘Pull Up’ heeft inmiddels 1 miljoen streams behaald op Spotify. Haar nieuwste single met ‘Niet Nodig’ is net uit.
Qlas & Blacka komen uit IJsselmonde en die kun je kennen van o.a. ‘Shooter’, ‘Mijn Jongens’ en ‘Search & Destroy’ met Hyena. Ze zijn genoemd door online platform Puna en komen een keiharde show doen bij Headlines.
Van de Polder, de ambassadeur van deze avond,  is een groep getalenteerde jongens uit Hoofddorp. Deze jongens zijn samen opgegroeid en houden zich allemaal bezig met verschillende scenes zoals de muziek, voetbal & merchandise industrie. Op allerlei manieren proberen ze Hoofddorp op de kaart te zetten met succes en ambitie.