Headlines: Jacin Trill

Headlines:JacinTrill

01 FEB 2019

Zomer Specials: Black Acid

DO 16 JUL

Iedere eerste vrijdag van de maand staat Duycker in het teken van hiphop. Na edities met Leafs Sensei, Ray Fuego, Cry en Black Acid is Headlines weer back! Op 1 februari maakt niemand minder dan Jacin Trill zijn comeback met support van Jiri11 (ANBU), N.E.P., SWEAKER en Fealz.

Jacin Trill
Jacin Trill (1998) heeft eigenlijk maar één boodschap voor de wereld: no more bad vibes. Jacin is de meest positieve rapper van het land. De titels van zijn vorige tapes Happyland 1.0 en 2.0 zeggen eigenlijk alles. Als het leven tegenzit laat Jacin Trill zien dat achter elke wolk de zon schijnt. Zijn carrière gaat al 1,5 jaar in een sneltreinvaart: Happyland was een groot succes en zorgde voor de definitieve doorbraak van de rapper uit Hoorn. Ronnie Flex en Bokoesam deden mee en samen zorgden ze voor miljoenen streams. Afgelopen zomer stond hij op de grote festivals met Lowlands als absoluut hoogtepunt.

Jiri11
Deze avond staat naast Jacin Trill ook Jiri11 op het podium van Duycker. De vaandeldrager van ANBU, Koning Venlo en muzikale duizendpoot gaat sinds kort solo verder met één grote ambitie: de wereld veroveren.

Local Support door SWEAKER, FEALZ en N.E.P.