Headlines
Tickets
Headlines"

Headlines

VR 02 NOV

Marley Meets The 60’s by Rootsriders

ZA 03 NOV

PROG INVASION: België

ZA 27 OKT

Na de succesvolle editie met Leafs Sensei en Jacin Trill is Headlines back! Op 2 november wordt Duycker weer overgenomen door dit jonge hiphoplabel met niemand minder dan Ray Fuego op de stage. Ray haalt zijn (last-minute) gecancelde show van 26 mei vanavond in, en HOE!

Ray Fuego
Ray Fuego is de aanstichter van het punk imago dat heerst rondom de Bijlmerse SMIB*. Hij heeft met zijn 20 jaar al een digitaal oeuvre opgebouwd waar je u tegen zegt. Het begon allemaal met “Fuego parasimpre”, zijn eerste solo project, wat werd opgevolgd door de “Bummy Boys” en twee mixtapes die hij samen met GRGY en KC maakte. Eind 2015 bracht hij ook nog de EP “Siroop ‘N Lottosackas” uit en herhaalde eind 2016 dit kunstje met zijn onverwachte “Lonely Christmas” EP.

De muziek van Ray Fuego komt in eerste instantie sluw en duister over, maar live trekt hij je in een compleet andere werkelijkheid. Zijn extravagante uiterlijk dat gepaard gaat met zijn roekeloze mentaliteit maakt hem tot ongecontroleerde superster, die zelfs in de intieme setting van De Wereld Draait Door zijn energielevel niet in bedwang kan houden. Zeker iets positiefs, want Nederhop miste deze energie, tot zijn entree in de rapgame.

Bereid je voor op een energiek optreden die tegen de stroming in gaat, waarbij je naast Ray Fuego ook locals kunt verwachten!

Doors: 20:00
Aanvang: 20:30