Headlines: Planet Acid

Headlines:PlanetAcid

10 JAN 2020

Metal Dive-In

VR 09 DEC
Urban

Na het succes van vorig jaar doen we, samen met de mannen van Black Acid, weer een fijn urban avondje in Duycker. Het is weer tijd voor Headlines: Planet Acid!

Nog niet bekend met Black Acid? In 2016 bundelden een aantal creatieve breinen hun krachten om het collectief Black Acid te vormen. Dit zijn Smitty, Dashaeno, sor, DamnDamy. Samengebracht door, maar niet beperkt tot, een passie voor het maken van muziek.

Hun missie? De wereld kennis laten maken met een nieuwe sound, die het beste te omschrijven is als: “alternatieve trap met punk in de mix”. Dat deze sound in de smaak begint te vallen bij het grote publiek, blijkt wel uit cijfers van de bekendere streamingplatforms.

Met hun debuut EP ‘Beter Nu Dan Nooit’ (2016) kreeg het collectief in rap tempo mega veel streams op Spotify. Op YouTube zijn de videoclips ‘Eigen Schuld’ en ‘Anne Maré’  inmiddels belachelijk vaak bekeken en Black Acid heeft de afgelopen jaren bij menig event het podium mogen betreden. Zo was het collectief live te zien op: Woo Hah! Festival, Nieuw West bij ‘De School’ en SMIB x TNO Fest. Met dank aan 3voor12 toerde Black Acid mee met de Popronde en werd de groep uitgenodigd om een live optreden te komen doen in de studio van 3voor12, wat veel toffe reacties heeft opgeleverd.

Kortom, als je ze al kent weet je dat je hier moet zijn! Zo niet, reden genoeg om ze te ontdekken en om onze kanalen in de gaten te houden voor de line up die we later bekend maken!