Headlines: Qlas & Blacka, Roxy Rosa, VDP
afgelast
Headlines: Qlas & Blacka, Roxy Rosa, VDP

Headlines:Qlas&Blacka,RoxyRosa,VDP

VR 30 OKT
afgelast

Urban Writers Day: Show Skills!

ZA 31 OKT

Rick de Leeuw en Band

ZA 24 OKT
Urban

Wegens Corona wordt deze show geannuleerd. Er wordt gekeken naar een nieuwe editie van Headlines op een andere datum. Ticketkopers ontvangen binnen afzienbare tijd een e-mail met de diverse opties.

Headlines is back op 30 oktober! Met Van De Polder als ambassadeurs gaat dit hiphoplabel weer flink knallen. Een ding staat vast; het wordt opnieuw weer een ongelooflijk dikke editie. Stay tuned!

Deze editie staan Roxy Rosa, Qlas & Blacka en VDP in de line-up

Roxy Rosa is een upcoming artiest die haar carrière een kickstart gaf in 2018. Zij tekende bij OJFAMentertainment in 2019 en is sindsdien een hype in de muziekindustrie. Roxy heeft op haar eerste Single ‘Ups & Downs’ al 2 miljoen streams behaald, ‘Vreemd’ staat op 1 miljoen streams en haar pas uitgebrachte solo single ‘Pull Up’ heeft inmiddels 1 miljoen streams behaald op Spotify. Haar nieuwste single met ‘Niet Nodig’ is net uit.
Qlas & Blacka komen uit IJsselmonde en die kun je kennen van o.a. ‘Shooter’, ‘Mijn Jongens’ en ‘Search & Destroy’ met Hyena. Ze zijn genoemd door online platform Puna en komen een keiharde show doen bij Headlines.
Van de Polder, de ambassadeur van deze avond,  is een groep getalenteerde jongens uit Hoofddorp. Deze jongens zijn samen opgegroeid en houden zich allemaal bezig met verschillende scenes zoals de muziek, voetbal & merchandise industrie. Op allerlei manieren proberen ze Hoofddorp op de kaart te zetten met succes en ambitie.